Aktuality

13.09. 2015 SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD "B" - SAPELI POLNÁ 2 - 3 / 1-0 /

ikona6.jpg

 



Sapeláci odjeli do Havlíčkova Brodu s velmi oslabeným kádrem, k vykartovanému Milanu Špendlíčkovi, přibyly další absence / Patrik Fišer, Ondra Záškoda, Lukáš Slezák, Robert Černý / celé utkání obětavě odehrál se zraněním kapitán Tomáš Reiterman.



Již ve druhé minutě vyslal Pavel Matějíček Kubu Szabóa do výborné příležitosti, koncovka však našemu střelci nevyšla. V 7. minutě chyboval Filip Dvořáček,domácí šli do brejku, na jehož konci byl bravurní zákrok Petra Koubka. Ve 12. minutě vyslal Petr Barák svého parťáka z útoku Kubu Szabóa do úniku, který Kuba zakončil gólem - nebyl však uznán pro ofsajd / chtělo to jestřábí oko /.O dvě minuty později už to pro změnu hořelo u naší brány, Teplan šikovně přelstil oba naše stopery, ale jeho střelu k tyči zkrotil Petr Koubek. Ve 20. minutě pálí Kuba Szabó z cca 20 m, domácí gólman Beránek kryje. O šest minut později našel Honza Vacek ve vápně Kubu Szabóa, ten se vyhnul dvěma bekům, ale již nestačil zakončit. Vzápětí unikl po levém křídle Pavel Matějíček, dělovkou však pouze nastřelil domácího brankáře. V 31. minutě připravoval Pavel Matějíček gólovou situaci, pokazil však finální přihrávku na své nabíhající spoluhráče. V 37. minutě, po sérii chyb našich hráčů inkasujeme zcela zbytečný gól a odcházíme do šaten s jednogólovým mankem / branku vstřelil Teplan/.



Po poločasové poradě jsme přidali, zpřesnili hru a mezi 57. a 66. minutou jsme rozhodli  utkání. V 57. minutě si na dalekonosný pas Máry Zamazala naběhl Petr Barák a z voleje nedal gólmanovi šanci 1-1.V 62. minutě vybojoval míč na levé straně Pavel Matějíček, zakombinoval s Kubou Szabóem, ten posunul míč po hranici malého čtverce a pro Filipa Dvořáčka bylo jednoduché napnout brodskou síť 1-2. O tři minuty později po krásné kombinaci Pavla Matějíčka a Petra Baráka s přehledem zvýšil Kuba Szabó.V 67. minutě jsme mohli opět skórovat, přesný centr Marka Zamazala našel hlavu Petra Baráka, jeho střelu zastavilo břevno domácí svatyně.



Potom jsme polevili, což se nám málem vymstilo. V 77. minutě pálili domácí mimo, v 82. minutě jsme po sérii chyb inkasovali na 2-3. O dvě minuty později měli domácí ještě nebezpečný roh, ale závěrečné minuty již naši borci zvládli a tak vezeme z Havlíčkova Brodu cenné tři body za vítězství.



Utkání to nebylo jednoduché, hrálo se za silného větru na nezvykle podmočeném a hrbolatém terénu, což nám dělalo nemalé problémy. Náš tým však zaslouží velkou pochvalu za zlepšený výkon v druhé půli, ve kterém jsme přehráli mnohem mladšího soupeře / průměrný věk 21 let, kdežto Sapeláci průměrný věk  30 let / a dokázali zvítězit na půdě soupeře. Je třeba ocenit velkou bojovnost většiny našich hráčů, zvláště pak Marka Zamazala, Petra Baráka a Petra Tržila, kteří i když se hra nedařila dokázali svůj tým svým výkonem i povzbuzením strhnout.



Nejlepší hráči: Petr Tržil, Petr Koubek, Jakub Szabó.



góly: 57. Petr Barák, 63. Filip Dvořáček, 66. Jakub Szabó.



sudí: pánové Stehlík, Tomášek, Mička.  ŽK: 1-1 Jakub Szabó/, bez vyloučených. Delegát svazu - předseda KFS pan Vrzáček.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Zamazal, Takács - Matějíček / 89,Šebesta /, Brnický, Vacek, Dvořáček - Barák, Szabó / 90. Lokvenc /.


Foto z utkání v Brodě si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit