Aktuality

15.08. 2011 SAPELI POLNÁ - TJ Nová Ves 3 - 1

ikona1.jpg

Trenéři Sapeláků měli před utkáním s tradičním soupeřem velké problémy se sestavou.K zraněným Padrnosovi a Šebestovi,odcestovaným Vackovi a Morkusovi,přibyla ještě neúčast Černého,který měl pracovní povinnosti.A tak "Špendlíčkova jedenáctka statečných" vyrazila do boje o první body v krajském přeboru letošního ročníku.A byl to boj úspěšný.
Již v první minutě utkání překonal Barák gólmana hostí,jeho střelu však zastavilo břevno.Vzápětí vysunul Brnický do sóla Rychteckého,toho však vychytal gólman hostí.V další tutovce se postupně objevili Rychtecký a Barák,ale byli také neúspěšní.V 34.minutě prošel přes tři hráče Musil ale svoje sólo zakončil těsně vedle hostující branky.V další tutovce byl Slezák,posléze Reiterman skóroval,ale sudí odmával postavení mimo hru a gól nebyl uznán.Hosté měli v první půli nebezpečnou standartku která skončila vedle Koubkovy branky a vydařenou střelu zpoza šestnácty,která skončila na břevně domácího brankáře.
Druhou půli začali lépe hosté a v 46.minutě se vyznamenal bravurním zákrokem Koubek a byl to klíčový moment utkání.V 54. minutě se totiž už nemýlil hlavičkující Barák a Sapeláci vedli 1 - 0.V 67. minutě tentýž střelec křižnou střelou podél gólmana zvýšil na 2 - 0.V 71. minutě mohl dát hattrick,na který mu skvěle naservíroval centrem agilně hrající Zamazal,"Bari" však tutovku spálil.Potom přišel nejhezčí moment utkání - Reiterman levačkou z otočky vymetl pavouky z pravé šibenice branky hostí a Sapeláci vedli 3 - 0.Radost jim už nemohl zkazit ani sudí Čech,který nařídil v 76.minutě pokutový kop za "údajný" faul Tržila na hostujícího útočníka.Havlík penaltu s přehledem proměnil a snížil stav na 3-1.V závěru utkání muselo dojít ke střídání Zemana,který půl zápasu odehrál s naraženými žebry,na hřiště přišel odbojovat několik minut taktéž zraněný Šebesta.
Sapeláci měli nezdolnou vůli po vítězství a toho svým zodpovědným a bojovným výkonem dosáhli.
Sudí: Čech /Budišov/,žk:2-1,bez vyloučených.150 diváků.
Góly:54.a67.Barák,74.Reiterman - 76.Havlík /pk/.
Sestava: Koubek - Zeman /83.Šebesta/,Tržil,Reiterman,Slezák-Barák,Brnický,Špendlíček,Zamazal-Musil/70.M.Matějíček,Rychtecký /90.Vl.Cink/.





zpět na seznam aktualit