Aktuality

29.08. 2015 STARÉ GARDY SOKOL RADOSTÍN - SAPELI POLNÁ 3 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

Dešvatenáctičlenný kádr se během dvou dnů smrskl na 14 hráčů a čekalo nás utkání za úmorného vedra s mnohem mladším soupeřem. První dvacetiminutovka vyzněla jasně pro Sapeláky. První velkou šanci nedal Martin Matějíček, jeho střela skončila těsně mimo.Vzápětí zmařil svoji první šanci Mirek Tlačbaba.Třetí šanci již jsme přetavili v gól, Luboš Šerejch se protáhl mezi obránci a prostřelil domácího gólmana. Do půle měl další dvě šance Mirek Tlačbaba, bohužel je opět řešil neuvěřitelně složitě.Petr Klíma z trestného kopu z hranice šestnácky přestřelil branku. Ke konci první půle jsme již začali ztrácet půdu pod nohama, což dramaticky pokračovalo v půli druhé. Hráli jsme absolutně bez útoku, záložní řada neexistovala a obránci s gólmanem Pavlem Krpálkem byli v plné permanenci.Řada našich hráčů si hrála co chtěla a to byla voda na mlýn soupeři, který třemi góly v závěru rozhodl utkání.



Je velká škoda, že místo abychom si utkání užili, tak si ho znechutíme.Fotbal je kolektivní sport a někteří by si to měli konečně uvědomit.



Gól: Luboš Šerejch.     Sudí: z lidu, každý poločas jiný, diváků:10



Nejlepší hráč: Libor Hamara.



Sestava: Pavel Krpálek / 41 / - Libor Hamara / 53 /, Petr Horský / 47 /, Josef Štěpánek / 58 /, Cink Vladislav / 56 /, Luboš Šerejch / 41 /, Luboš Klimeš / 50 /, Matějíček Martin / 33 /, Matějíček Jiří / 34 /, Vala Jaromír / 38 /, Dufek Pavel / 53 /, Klíma Petr / 47 /, Babínek Jiří / 48 /, Tlačbaba Miroslav / 56 /.


FOTO Z UTKÁNÍ SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE





zpět na seznam aktualit