Aktuality

15.08. 2015 1.FC Jemnicko - SAPELI POLNÁ 1 - 0 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli na utkání do Jemnice pouze s 12 hráči / z různých důvodů chybělo 8 borců/, přesto chtěli na půdě favorita bodovat.Již ve třetí minutě byl u rohového praporku nevybíravě sražen Ondra Záškoda, sudí ponechal zákrok bez žluté karty.O minutu později měl velkou šanci Ondra Záškoda, z malého čtverce však nad domácím gólmanem nevyzrál.V páté minutě pálil z hranice šestnáctky Kuba Szabó, gólman Kopeček s námahou vyrazil na roh.V desáté minutě přestřelil Vojta Koukal z malého vápna domácí branku. Potom přišel blesk z čistého nebe. Petr Koubek vykopával míč ze šestnáctky a nešťastně nastřelil za šestnáctkou stojícího domácího útočníka Freschku. Od něj se míč ještě nešťastněji odrazil do naší sítě. Neskutečný gól! Takto obdržená branka samozřejmě aktivní hru nášeho  týmu utlumila a do konce poločasu stojí za zmínku pouze minela domácí obrany ze 41. minuty, kdy si málem vstřelili vlastní branku a standartka Matěje Brnického ze šestnácti metrů ze 45. minuty, která skončila nad domácí brankou.



Do druhé půle se Sapeláci zkonsolidovali a hnali se za vyrovnáním, ale domácí tým se houževnatě bránil. V 57. minutě byl před brankou domácích velký závar, obrana Jemnice postupně zablokovala střely Ondry Záškody, Lukáše Slezáka a Matěje Brnického,vzápětí Mára Zamazal těsně minul.O dvě minuty později připravil Vojta Koukal šanci Honzovi Vackovi, jeho střela byla opět zablokována. V 70. minutě měl první šanci domácí ostrostřelec Kříž, ale jeho hlavička minula o pět metrů branku Petra Koubka. V 73. minutě střílí vedle Patrik Fišer. V 86. minutě se nepíská faul na Tomáše Reitermana, předtím faul na Honzu Vacka. Utkání končí v nervózní atmosféře a domácí získávají tři body.



Podali jsme bojovný výkon, zahodili jsme však řadu šancí a porazili jsme se sami nešťastnou brankou. Domácí si vítězství vůbec nezasloužili, navíc sudí trestal pouze naše hráče a to co procházelo domácímu snajprovi Křížovi u sudího Kůrky je neuvěřitelné. Nic naplat, sice jsme odehráli venku dvě solidní utkání, ale máme za ně pouhý bod a tak se nyní v domácím prostředí musíme pokusit získat všechny tři.



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, Milan Špendlíček, Vojta Koukal.



Sudí: pánové Kůrka, Fabeš, Dvořák.   ŽK: 1-3, bez vyloučených.   Delegát svazu: pan Švec.  200 diváků.



Gól: Freschka / vlastní/.



Sestava: Koubek - Špendlíček, Reiterman, Barák, Zamazal -  Slezák, Brnický, Vacek, Koukal - Záškoda / 60. Fišer /, Szabó.






zpět na seznam aktualit