Aktuality

02.08. 2015 SK BUWOL METAL LUKA - SAPELI POLNÁ 4 - 4 / 2 - 2 / PK 8-7

ikona6.jpg

Již ve druhé minutě zahrával rohový kop Filip Dvořáček, ten našel hlavu Milana Špendlíčka, kterou kryl Roudenský.V šesté minutě chyboval Milan Špendlíček a Hrdlička z 20 m vyzkoušel pozornost gólmana Jirky Babínka, ten střelu vyrazil na roh. O minutu později opět po rohu Filipa Dvořáčka střílí Milan Špendlíček nad branku.V desáté minutě naše obrana špatně zareagovala na dlouhý nákop na který si naběhl Hrdlička, kterému ve skórování nezabránil ani Milan Špendlíček ani Jirka Babínek 1-0. V 15. minutě chyboval Mára Zamazal, Jirka Babínek zachránil.V 18. minutě našel Matěj Brnický Kubu Szabóa, ten skvěle pronikl obranou překonal Roudenského 1-1. Ve 25. minutě zahrávali domácí rohový kop, byli v šestnáctce absolutně neobsazení a střelou k tyči změnili skóre na 2-1.V 30. minutě domácí kombinovali v naší šestnáctce, střelu k tyči zlikvidoval Jirka Babínek.O minutu později vyslal Mára Zamazal dlouhý pas na který poctivě naběhl Pavel Matějíček a hlavou vyrovnal na 2-2. V 39. minutě pálil Matěj Brnický těsně vedle branky, ve 44. minutě hlavičkoval Ondra Záškoda těsně nad.



V 53. minutě pálili domácí vedle naší kasy, o osm minut později už zase vedli. Petr Tržil s Honzou Vackem špatně vyřešili situaci na hranici šestnáctky, míč se dostal zpět k domácím a střela k tyči znamenala opět vedení Luk, tentokrát 3-2. O minutu později pálil vedle Pavel Matějíček nohou, o chviličku později i hlavou.V 66. minutě připravil Patrik Fišer  tutovku pro Filipa Dvořáčka, ten tentokrát zklamal. O tři minuty později chyboval Petr Takács, křížnou střelu Jirka Babínek ztlumil, ale u tyče číhající Hrdlička zvýšil na 4-2. Naši hráči utkání nezabalili a v 70. minutě šel sám na gólmana Ondra Záškoda, ten jeho střelu vyrazil, ale dorážející Filip Dvořáček byl neomylný 4-3. Dvě minuty před koncem po akci Tomáše Reitermana a Patrika Fišera vstřelil svoji druhou branku v utkání Pavel Matějíček a vyrovnal tak na 4-4.



Utkání dospělo do penaltového rozstřelu, kopalo se nakonec deset sérií / nekopali jen gólmani/. Z našeho týmu přestřelili Honza Vacek, Patrik Fišer a Ondra Záškoda. Domácí přestřelili jednou, jeden pk jim chytil náš gólman. Tudíž je celkové skóre pokutových kopů 8-7 pro loucké.



Pohárové utkání nabídlo početné divácké kulise osm gólů ve hře a patnáct z penaltového rozstřelu, po kterém se nakonec radovali domácí borci. Utkání splnilo účel přípravného zápasu a odkrylo nemálo nedostatků na kterých musíme pracovat. Zvláště bránění standartních situací bylo velmi žalostné.



Nejlepší hráči: Matěj Brnický, Filip Dvořáček, Pavel Matějíček.



Góly: Pavel Matějíček 2x, Filip Dvořáček, Jakub Szabó.



Sudí: Fabeš, Beseda,Šetek. Hráno bez karet, 150 diváků.



Sestava: Babínek - Tržil, Špendlíček / 46.Reiterman/, Barák / 60. Takács /,Zamazal - Matějíček, Vacek, Brnický,Záškoda - Szabó /46.Fišer /, Dvořáček.


Foto z utkání v Lukách najdete zde.





zpět na seznam aktualit