Aktuality

01.07. 2015 ZHODNOCENÍ SEZÓNY - "B" TÝM - III. třída OP - ROČNÍKU 2014/2015

pohar.jpg

V našem "B" týmu nastoupilo v jarní části celkem 33 hráčů a každý svým dílem /někdo větším někdo menším/ přispěl k výtečné sezóně.Tým byl tvořen cca 8 stálými hráči a byl doplňován veterány a hráči áčka.



Naši hráči z 26 utkání vyhráli 22, třikrát remizovali a jednou prohráli /v Mrákotíně/. Celkem jsme získali neuvěřitelných 69 bodů a fantastické skóre 111:31. Doma jsme nastoupili ve 13 zápasech a 13x jsme zvítězili se skorem 50:14, získali jsme 39 bodů.. Venku jsme z 13 utkání vyhráli 9x, 3x remizovali a jednou prohráli se skórem 61-17, získali jsme 30 bodů.



To vše jsou rekordní zápisy do kroniky klubu. K tomu můžeme připočítat neskutečnou výhru 20 - 0 na půdě Romy a devítibrankový příděl Kuby Szabóa ve stejném utkání.



Ve všech 26 utkáních nanastoupil Vojta Musil, s jednou absencí odehráli soutěž Jirka Babínek a Petr Klíma.



Nejlepšími střelci týmu byli Pavel Matějíček a Kuba Szabó s 18 góly, Míša Sobotka vstřelil 12 gólů, Petr Klíma 9 gólů, Petr Tlačbaba 8 gólů.



Nejlepšími hráči sezóny byli vyhlášeni / bez rozdílu pořadí/: Martin Matějíček, Pavel Matějíček, Petr Dvořáček, Robert Černý, Michal Sobotka.



Celý tým zaslouží za předvedené výkony a dosažené výsledky velkou pochvalu. Trojice veteránů Petr Dvořáček, Petr Klíma a Robert Černý byli velmi důležitým článkem týmu a vzhledem k svému věku hráli excelentně.Bohužel přístup mladých hráčů je pro vedení klubu velkým zklamáním. Prakticky nikdo netrénuje, řada hráčů je velmi nezodpovědných a tak muselo přijít rozhodnutí oddalované již několik let. Starší hráči se přesunou do týmu veteránů, mladší dostanou prostor v "A" týmu, příp. v některém z okolních týmů a většina hostovacích hráčů v našem klubu již nebude pokračovat.



Je to škoda, ale pokud chtějí hráči hrát fotbal, znamená to od nich i zodpovědný přístup a ten řada z nich neměla, tudíž jsme náš "B" tým do příštího soutěžního ročníku již nepřihlásili.



 






zpět na seznam aktualit