Aktuality

13.06. 2015 TJ STŘÍŽOV - SAPELI POLNÁ "B" 3 - 5 / 1-2 /

ikona6.jpg

Záloha Sapeláků chtěla svoji fantastickou sezónu zakončit vítězstvím ve Střížově. Utkání se dostávalo pomalu do tempa, oba týmy v první půlhodině pálily slepými.Až v 30. minutě obešel Jirka Šebesta gólmana, ten ho srazil a následoval pokutový kop. K jeho exekuci se postavil gólman Pavel Krpálek a jeho bomba skončila neomylně v šibenici střížovské svatyně 0-1.Druhý gól přidal přesnou hlavičkou Jirka Šebesta 0-2 Domácí korigovali těsně před poločasem po dorážce trestného kopu 1-2.



V druhé půli přidal Jirka Šebesta další gól hlavou a zdálo se, že je rozhodnuto 1-3. Domácí však využili nedůslednosti naší obrany a snižili na 2-3. Čtvrtou branku / a letošní 110 / vstřelil krásným lobem Jirka Matějíček 2-4. Domácí opět trestali a snížili na 3-4. Poté nevyužili své tutovky Vláďa Musil a Petr Klíma.Zvláště druhý jmenovaný si bude ještě dlouho drbat vousy z toho co zazdil, přesto měla nakonec slovo jeho pravačka, která uzavřela účet utkání na 3-5.



Nejlepší hráči: Petr Dvořáček,Michal Sobotka, Jiří Šebesta.



Góly: Jiří Šebesta 2x, Petr Klíma, Pavel Krpálek, Jiří Matějíček.



Sudí: Sobotka, žk: 1-1 / M. Matějíček/, bez vyloučených.  50 diváků.



Sestava: Krpálek - Dvořáček, Sobotka, Šebesta, Vomela - Matějíček M.,Matějíček J.,Musil Vl.,Musil V. - Klíma, Tlačbaba / 60. Šerejch/. 






zpět na seznam aktualit