Aktuality

07.06. 2015 SAPELI POLNÁ - SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE 1 - 0 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci do mimořádně sobotního utkání o šesté místo krajského přeboru horko těžko skládali jedenáctku. Hrálo se za úmorného vedra a první velkou šanci měli hosté. Ve čtvrté minutě zahrávali budějovičtí rohový kop a míč z hlavy útočníka soupeře skončil na břevně naší branky.Již o dvě minuty později vyslal Petr Tržil pas na Kubu Szabóa, Klouda protentokrát situaci zahránil.V 18. minutě se David Macko uvolnil přes dva hráče, prostrčil míč pro Kubu Szabóa a ten oklamal Kloudu 1-0. Gólman MB měl před utkáním sérii 530 minut bez obdržené branky, ta mu však ve Stáji skončila již po 18 minutách.O tři minuty později připravil Tomáš Reiterman další gólovku pro Kubu Szabóa, jeho střelu do prázdné branky stihl vykopnout obránce hostí.....V 38. minutě vypálil z 20 m David Macko, Klouda pěkným zákrokem střelu kryl.



V 67. minutě mohl pojistit vítězství Sapeláků Kuba Szabó, jeho střela ze 7 metrů však našla připraveného Kloudu.V 69. minutě předvedl Kuba Szabó krásné sólo přes tři hráče, jeho střela však šla těsně vedle.V 80. minutě unikl obraně soupeře David Macko, Klouda však svůj tým znovu podržel. V 83. minutě si zaběhl za obranu soupeře Milan Špendlíček, připravil tutovku pro Honzu Vacka, ten bohužel nechal jen opět vyniknout brankáře hostí.A tak se na jednobrankové výhře Sapeláků již nic nezměnilo.



Výhra našeho týmu je zcela zasloužená,hosté si vypracovali pouze jednu možnost ve čtvrté minutě. Zatímco náš tým svými šancemi doslova pohrdal.Celý tým zaslouží poděkování za zodpovědný výkon.Nejlepšími hráči byli tentokrát Petr Tržil, Matěj Brnický a Kuba Szabó.U hostí byl jasnou jedničkou a to nejen podle čísla na dresu gólman Klouda.



gól: 18. min Kuba Szabó



sudí:pánové  Švehla, Jahoda,Šrámek.  Žk: 2-2, bez vyloučených.   Delegát svazu:pan Hrkal    80 diváků



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Brnický, Takács - Kolman, Špendlíček, Fišer, Vacek - Macko, Szabó.


FOTO Z UTKÁNÍ SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE





zpět na seznam aktualit