Aktuality

31.05. 2015 FK SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU - SAPELI POLNÁ 1 - 3 / 0-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání aktivně a po celý první poločas byli jasně lepším týmem.Již v páté minutě šel sám na gólmana Martin Kolman, bohužel ho neprostřelil. V 15. minutě vybojoval míč Kuba Szabó, našel Davida Macka, ten si míč sklepl ze vzduchu a napálil ho přesně k levé tyči Adamcovy svatyně 0-1.Ve 25. minutě přihrál Kuba Szabó Matěji Brnickému, jeho střela z hranice pokutového kopu byla sražena na roh.O minutu později hlavičkoval z malého čtverce Patrik Fišer, domácí gólman se však nenechal překvapit.Ve 28. minutě domácí gólman vyrazil střelu Davida Macka, Kuba Szabó uklidil dorážku pod břevno, gól nebyl uznán pro ofsajd.V 34. minutě vymíchal Martin Kolman domácího beka, jeho centr našel v malém čtverci Honzu Vacka, ten bohužel přestřelil branku.Ve 41. minutě jsme vyšachovali obranu domácích, Honza Vacek však byl opět při dorážce v ofsajdu.Minutu před přestávkou po krásné akci Kuba Szabó - Honza Vacek - Martin Kolman, posledně jmenovaný zvýšil na 0-2.V první půli jsme tedy zahráli exkluzivně, bohužel jsme vstřelili pouze dvě branky.



Již v první minutě druhé půle naznačil Křikava, že domácí nic nevzdávají a hlavičkou těsně vedle branky povzbudil svůj tým k další aktivitě.O tři minuty později zahrával trestný kop Petr Barák, Adamec jeho střelu kryl.V 50.minutě prošel Kuba Szabó obranou soupeře, bohužel zakončil mimo branku. O minutu později nastřelil domácí David Valenta břevno sapelácké svatyně. V 59.minutě vznikl u naší branky obrovský závar, třikrát skvěle zasáhl Petr Koubek, napočtvrté ho zaskočil na brankové čáře Petr Barák, byl vyloučen a domácí kopali pokutový kop. Sapelácký čaroděj v rukavicích Petr Koubek však bombu Jiřího Valenty vyrazil na rohový kop. V 60. minutě sehráli skvělou kombinaci Kuba Szabó a David Macko, bohužel se skóre nezměnilo. V 70. minutě předvádí Petr Koubek další ze svých zázračných zákroků.O tři minuty později spalují světelští další tutovku - střela jde mimo. V 80. minutě je na hranici penalty stažen Kuba Szabó - penalta se nepíská.O chvíli později ve vyložené pozici přestřeluje z deseti metrů Honza Vacek domácí branku. V 85. minutě propadl míč malým čtvercem až k domácímu Křikavovi, který překonal Petra Koubka.O chvíli později připravil Petr Tržil únik Davida Macka, kterého zcela nepochopitelně v úrovni hostující střídačky zastavuje praporek nesmírně aktivního asistenta Kaliny. Tento moment přinesl hodně emocí, mnohem víc než před chvílí neodpískaná penalta. V 90. minutě překonává domácího gólmana dnes podruhé David Macko a Sapeláci si z města sklářů odvážejí velmi cenné tři body.



góly: 15. a 90. David Macko, 44. Martin Kolman - 85. Křikava



Nejlepší hráči: Petr Koubek, David Macko, Tomáš Reiterman.



sudí: Kučerík, Kliner, Kalina   žk:                  čk: 0-1 Petr Barák      200 diváků



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Takács - Vacek, Fišer, Brnický, Kolman - Szabó /84. Koukal, 86. Lokvenc/, Macko.


FOTO Z UTKÁNÍ SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE





zpět na seznam aktualit