Aktuality

27.05. 2015 TATRAN ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU - SAPELI POLNÁ 0 - 0

ikona6.jpg

Sapeláci velmi těžce skládali sestavu na středeční utkání ve Ždírci, přesto odjeli na hřiště druhého týmu tabulky s cílem bodovat. V 7.minutě měli velkou šanci domácí,Petr Koubek však dokázal střelu útočníka Tatranu ztlumit a Tomáš Reiterman odkopl míč do bezpečí. O dvě minuty později centroval před branku domácích Petr Takács a Milan Špendlíček minul o půl metru pravou tyč Pometlovy branky.Ve 20. minutě zlikvidoval Petr Koubek bravurním zákrokem druhou tutovku domácích.Ve 30. minutě podnikl sólo přes půl hřiště David Macko, domácí gólman však včasným vyběhnutím svůj tým zachránil.V 33. minutě poslal ostrý křížný pas Petr Barák na Petra Takácse, jehož bomba z bezprostřední blízkosti napálila hruď domácího gólmana.První půle tak skončila bez branek, domácí měli trvalou převahu, ale na šance to bylo vyrovnané.



Druhou půli jsme začali aktivně, již ve 48. minutě jsme po faulu na Martina Kolmana zahrávali trestný kop, míč domácí odvrátili mimo šestnáctku, do které ho vrátil Luboš Rychtecký, ten našel Tomáše Reitermana, který vybídl ke skórování z malého čtverce Davida Macka - bohužel Dejv mířil jen do středu branky, kde stál gólman. V 63. minutě vypálili domácí zpoza šestnáctky Petr Koubek míč vyrazil a dorážející hráč byl v ofsajdu. V závěrečných dvaceti minutách domácí stále více otvírali zadní vrátka a zatímco si naše defenzíva s útoky Tatranu věděla rady, domácí obrana nestačila zachytávat naše brejky.Škoda, že podvakrát Milan Špendlíček, jednou Martin Kolman a David Macko nedokázali ze svých možností rozhodnout.Závěrečný nápor ždíreckých se nekonal, neboť jsme v závěrečných minutách zahrávali několik rohových kopů, těsně před koncem vyrazil Pometlo bombu Davida Macka.V devadesáté minutě mohl rozhodnout po krásné akci Luboš Rychtecký, domácí bek v poslední možné chvíli míč upálil na roh.Druhý poločas vyzněl šancemi lépe pro Sapeláky, škoda, že jsme nějakou neproměnili.



Nejlepší hráči: CELÝ TÝM  -  VŠICHNI HRÁČI HRÁLI  S CHUTÍ A VELKÝM  NASAZENÍM,  ZODPOVĚDNĚ A HLAVNĚ SRDCEM !!



Sudí: Tomášek   žk:2-4 / Tomáš Reiterman, David Macko, Robert Černý, Petr Takács /.   80 diváků



Sestava:



Koubek - Rychtecký, Tržil, Reiterman, Barák - Takács, Černý / 75. Sobotka /, Špendlíček, Brnický - Macko, Kolman / 90. Musil /.



 



 






zpět na seznam aktualit