Aktuality

24.05. 2015 SAPELI POLNÁ - SK BUWOL METAL LUKA 3 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Naši hráči chtěli v domácím utkání zvítězit a oplatit tak soupeři prohru 1-2 z nevydařeného utkání v Lukách. Již z tak oslabeného kádru našeho týmu vypadli však ještě včera v utkání béčka vyloučený Kuba Szabó, nemocný Petr Barák a Martin Kolman, který odjel do zahraničí..Trenéři Sapeláků tak neměli jednoduchou úlohu, nakonec však vše dobře dopadlo.



Ve čtvrté minutě hlavičkoval Vojta Koukal, gólman Čermák byl připraven.O minutu později dobře zakombinovali Honza Vacek s Vojtou Koukalem, jeho střelu však nešťastně srazil Milan Špendlíček. Ve 14. minutě pronikl přes tři hráče Pavel Matějíček, v poslední chvíli zachránil loucký stoper.Poté vznikly dva závary v malém vápně hostí, opět bez gólového efektu.V 30. minutě šel Vojta Koukal sám na gólmana, situaci však nevyřešil dobře. Rovněž střely Patrika Fišera, Honzy Vacka a Milana Špendlíčka neskončily v brance Čermáka. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu, který byl pro hosty hodně lichotivý, neboť si za prvních 45 minut nic nevypracovali.



Do druhé půle trenér Sapeláků Petr Dvořáček přeskupil některé posty s cílem zefektivnit útočnou hru.V 53. minutě po centru Davida Macka byl faulován v jasné pozici Pavel Matějíček, penalta se však nekopala.O minutu později našel dlouhý výhoz gólmana Petra Koubka rozběhnutého Davida Macka a ten nedal soupeřově obraně ani gólmanovi šanci 1 - 0. V 58. minutě Páťa Fišer dorážel z malého čtverce, hostující obránce vykopl míč z brankovéí čáry.V 68. minutě se musel vytáhnout Petr Koubek, kdy včasným výběhem vyrazil střelu hostujícího útočníka.V 75. minutě hosté z hranice penalty zakončili nad branku . V 85. minutě vystihl David Macko malou domů hostů, zakončil však zbrkle těsně vedle levé tyče loucké branky.V 88. minutě přišlo potvrzení výsledku, Honza Vacek utekl hostujícím bekům, byl faulován  a David Macko z pokutového kopu zvýšil na 2-0. Parádní gólovou tečku obstaral v 90. minutě Pavel Matějíček, který ošálil dva beky a gólmana Čermáka poslal doslova na párek 3-0.



Přestože měli hosté v druhé půli územní převahu, tak je výhra Sapeláků zasloužená. Až na jednu situaci ve které podržel svůj tým Petr Koubek si loučtí žádnou tutovku nepřipravili.Domácí tým vstřelil tři branky, připravil si další možnosti, navíc jeho defenziva pracovala velmi zodpovědně a tak si můžeme připsat do tabulky další tři body.



Nejlepší hráči: David Macko, Tomáš Reiterman, Matěj Brnický.



Góly: David Macko 2x / 54. a 89. PK /, Pavel Matějíček.



Sudí: Čamra, Holub, Niederle. ŽK: 0 - 1, bez vyloučených. Delegát: Harvánek. 130 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Takács, Brnický - Vacek, Fišer, Špendlíček /75. Rychtecký/, P. Matějíček - Koukal /81. V. Musil/, Macko.



 






zpět na seznam aktualit