Aktuality

23.05. 2015 SK BUWOL METAL LUKA "B" - SAPELI POLNÁ "B" 2 - 2 / 2-2 /

ikona6.jpg

Úvod utkání se našemu týmu vydařil. V 11. minutě Kuba Szabó vymíchal dva beky a podél gólmana vstřelil úvodní gól utkání a Sapeláci vedli 0-1. O čtyři minuty později se situace opakovala a Kuba ji opět provedl mistrovsky, vedeme 0-2. Radovali jsme se jen minutu, Jirka Šebesta namaže domácímu útočníkovi a Luka snižují na 1-2.Ve 24. minutě unikl po levém křídle Martin Matějíček, naservíroval míč pro Vojtu Musila, ten bohužel z hranice penalty překopl branku domácích.Ve 29. minutě vypálili domácí přesnou střelu spoza šestnáctky a vyrovnali na 2-2. Ve 40. minutě po pasu Míši Sobotky pelášil Kuba Szabó do šestnáctky domácích, v pravé chvíli přihrál Pavlu Matějíčkovi, jeho lob však skončil na břevně již překonaného Žatečky.



Druhou půli začali domácí aktivně, v 49. minutě pálili nad, o minutu později si výborný zákrok připsal gólman Babínek.Potom jsme šli do deseti, když byl po druhé žluté kartě vyloučen nejlepší hráč na place Kuba Szabó. Po pravdě řečeno, ani se jeho podrážděnosti nedivím, jeho i Pavla Matějíčka chytali domácí beci za co se dalo  a sudí Nerad jim to toleroval. Možná proto, že je členem SK Telč, která je druhá právě za naším týmem. Ale vraťme se k fotbalu. Poslední třetinu utkání byli domácí pochopitelně aktivnější, ale naši hráči se semkli, poctivě bojovali a nakonec byli odměněni ziskem cenného bodu, který je zcela jistě zasloužený.V závěru utkání mohli jít i domácí do deseti, ale telčský sudí nějak nemohl najít karty....



Nejlepší hráči: Lukáš Slezák, Michal Sobotka, Robert Černý.



Sudí: Nerad, žk: Kuba Szabó 2x     čk: Kuba Szabó



góly: Kuba Szabó 2x



Sestava: Babínek - Dvořáček, Černý, Slezák, Šebesta - Matějíček M.,Matějíček P.,Sobotka, Musil V. - Klíma / 46. Matějíček J., Szabó.






zpět na seznam aktualit