Aktuality

17.05. 2015 SAPELI POLNÁ "B" - SOKOL PUKLICE "B" 4 - 1 /3-0/

ikona6.jpg

Hosté přijeli do Stáje posíleni o tři borce z "A" týmu a naši hráči se v první půlhodině nedokázali prosadit i když předvedli několik velmi pěkných kombinací. Ve 32. minutě jsme již vedli, Petr Klíma skvěle narazil míč Kubovi Szabóvi a jeho přesná placírka k tyči znamenala vedení 1-0. O dvě minuty později unikl po levém křídle výborně hrající Martin Matějíček, jeho šajtle přes ceklé vápno našla Vláďu Musila a ten se nemýlil 2-0. Třetí gól padl ve 42. minutě, Kuba Szabó uvolnil Petra Klímu, ten obešel i gólmana a z nemožného úhlu vstřelil třetí gól Sapeláků .



Druhá půle byla festivalem neproměněných šancí. Dvakrát se neprosadil Kuba Szabó, po něm taktéž dvakrát Vláďa Musil.V 60. minutě vstřelil čtvrtou branku domácích Kuba Szabó a přepustil svůj post Petru Tlačbabovi. Puklický gólman čaroval i nadále, vyrazil dvě dělovky Jirky Matějíčka, dorážky Vládi Musila atd. V 71. minutě vystřídal Petra Klímu Matin Bratršovský a  když spálil dvě šance i on, tak přišel zákonitý trest. V 88. minutě vstřelil čestný úspěch hostí Jiří Kabelka  4-1.



Sapeláci tak opět potvrdili domácí neporazitelnost - zvítězili po jedenácté v řadě. Mrzí však zbytečně laxní zakončení v druhém poločase, ve kterém jsme toho spálili více než by bylo zdrávo. Největším spalovačem dne byl Vláďa Musil.



Nejlepší hráči: Lukáš Slezák, Martin Matějíček, Kuba Szabó.



Sudí: Suran, žk: 0-0, bez vyloučených.     50 diváků.



Sestava: Babínek - Černý, Sobotka, Slezák, Lokvenc - Musil Vojta, Musil Vladimír, Matějíček Jiří, Matějíček Martin -  Szabó / 60. Tlačbaba/, Klíma / 71. Bratršovský/.


Foto kanonýra Petra Klímy si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit