Aktuality

03.05. 2015 FK ČÁSLAVICE - SÁDEK - SAPELI POLNÁ 1 - 2 / 1-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci předvedli v první půli excelentní výkon. Již od úvodního hvizdu sudího Šuly výborně kombinovali a předváděli pohledný fotbal. Po sérii našich rohových kopů podnikli domácí v 16. minutě v podstatě první protiútok, odcentrovali míč před naši branku, Honza Vacek ho chtěl odhlavičkovat do bezpečí, ale trefil se nešťastně přesně k tyči naší svatyně 1-0. Sapelákům to však neubralo na chuti, byli i nadále pracovití a věřili, že zápas zvládnou.V koncovce se nám však nedařilo prosadit, až přišla 44. minuta. Martin Kolman vyslal přesnou přihrávku Vojtovi Koukalovi, ten byl hrubě sražen domácím gólmanem, který byl vyloučen a kopal se pokutový kop. Z něj vyrovnal Filip Dvořáček 1-1.



V druhé půli jsme již náš perfektní výkon z prvního dějství nedokázali zopakovat. Domácí tým hrající o deseti hráčích zalezl na svoji polovinu a my marně dobývali jeho branku. V 46. minutě pálil David Macko, gólman kryje. V 56. minutě připravil Vojta Koukal pozici Petru Takácsovi, jeho bomba šla těsně mimo. V 61. minutě přihrával David Macko, Vojta Koukal pálil těsně vedle. O minutu později po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval Vojta Koukal nad branku.V 70. minutě přišla tutovka domácích, Petr Koubek však svůj tým skvělým zákrokem podržel.Sapeláci se snažili závěr utkání vystupňovat, chtěli zvítězit. Na hřiště vyrazili Milan Špendlíček a Kuba Szabó, aby podpořili ofenzívu svého týmu. Centr Davida Macka našel v šestnáctce Milana Špendlíčka, ten byl zcela jasně stažen, bohužel penalta se nekopala. A tak tři minuty před koncem chladnokrevně rozhodl Kuba Szabó, kterého vyslal na zteč Martin Kolman. Sapeláci tak získali v Čáslavicích tři body a získali je zaslouženě.



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, David Macko, Petr Barák.



Sudí: Šula, Tesař, Jílek.  Delegát: Bobek    žk: 4-2       čk: 0-1  /45.Kružík/   100 diváků.



góly: 16. Honza Vacek - vlastní, 45. Filip Dvořáček /PK/, 87. Jakub Szabó.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Takács - Vacek, Fišer / 28.Kolman /, Brnický, Dvořáček / 70.Špendlíček/ -  Macko, Koukal / 75.Szabó/



 


Foto z utkání v Čáslavicích si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit