Aktuality

29.04. 2015 SAPELI POLNÁ - JAROMĚŘICE 3 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci na svého soupeře od úvodního hvizdu doslova vlétli, byli aktivní a vytvářeli si šanci za šancí. Ve třetí minutě vysunul Milan Špendlíček Vojtu Koukala, který v úniku na gólmana Klubala nevyzrál.V páté minutě vypálil Milan Špendelíček bombu z hranice šestnáctky, obránce hostí ji však vytěsnil na rohový kop. V 8. minutě Filip Dvořáček z trestného kopu těsně minul, v minutě sedmnácté se stejně vedlo Davidu Mackovi. O minutu později jsme již vedli. Aut Petra Takácse prodloužil hlavou Vojta Koukal na Filipa Dvořáčka, ten zatáhl míč po pravé straně hřiště do šestnáctky a přihrál nabíhajícímu Pavlu Matějíčkovi, který nezaváhal 1-0.Ve 28. minutě mohl zvýšit Petr Takács, skórovat se mu však nepodařilo.Tři minuty před přestávkou nádherně vypálil z třiceti metrů Patrik Fišer, gólman hostí střelu mířící do šibenice vyrazil na roh.Ve 45. minutě byl po dvou žk vyloučen hostující Holoubek.



Na začátku druhé půle "úřadoval" Milan Špendlíček. Ve 47. minutě vypálil z úhlu, gólman jeho střelu vyrazil na roh.O dvě minuty později unikl obráncům, ale gól mu zatím nebyl souzen. V 53. minutě Milan skvěle uvolnil Vojtu Koukala, který s přehledem zakončil svůj únik 2-0. Byla to Vojtova první mistrovská branka v dresu Sapeli a pokladníci to jistě nenechají jen tak.



Dvougólový náskok a soupeř hrající o deseti mužích - aspekty které vedly  k ukolébání našeho týmu. Rychlé vystřízlivění přinesla branka Neumanna v 65. minutě 2-1. O pět minut později přišlo definitivní rozhodnutí. Patrik Fišer vyslal do úniku Milana Špendlíčka, ten přesprintoval beky a levačkou krásně přeloboval gólmana 3-1.Do konce utkání se již skóre nezměnilo a tak si Sapeláci připisují zcela zaslouženě / zvláště za prvních šedesát minut/  tři body. 



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, Milan Špendlíček, David Macko a samozřejmě Petr Barák.



Góly: 18. Pavel Matějíček, 53. Vojta Koukal, 70. Milan Špendlíček - 65. Neumann



Sudí: Čamra,Sláma, Bílek.  ŽK: 0-4. Vyloučení: 45. Holoubek / Jaroměřice/. Diváků 80.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Takács, Barák - P.Matějíček / 64.Kolman /,Fišer, Macko / 82. Musil Vl./, Dvořáček - Špendlíček, Koukal / 88. Sobotka /. 



 






zpět na seznam aktualit