Aktuality

26.04. 2015 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ ŽIROVNICE 0 - 0

ikona6.jpg

V úvodu utkání byli aktivnější pohyblivější hosté, kteří si v desáté minutě vypracovali první tutovku, v cestě jí však stál výtečný Petr Koubek.Ve 24.minutě zahrávali Sapeláci standartku, míč prošel na malé vápno k Tomáši Reitermanovi, který chtěl dorazit míč do sítě. Byl však sražen hostujícím hráčem - penalta se však nekopala. O minutu později poslal Honza Vacek přesný pas Vojtovi Koukalovi, ten unikl bekům, ale tváří v tvář gólmanovi minul branku.V 33. minutě po kombinaci Macko, Dvořáček, Koukal zachránil hostující gólman.V posledních deseti minutách první půle byli naši hráči několikrát hrubě faulováni zezadu bez míče, sudí však nepovažoval hráče hostí trestat kartami. V nastaveném čase šli tři naši hráči s míčem proti soupeřovu brankáři, hlavní sudí však pískl konec první půle!!!



V druhé půli byli již Sapeláci aktivnější, v 55. minutě vypálil bombu zpoza šestnáctky Honza Vacek, hostující gólman ji dokázal vyrazit.O dvě minuty později vyslal Dvořáček do úniku Macka, jeho střela však šla mimo.V 72. minutě zahrávali žirovničtí standartku, špatně jsme soupeře obsadili a Petr Koubek musel třikrát po sobě skvěle zakročit. V 76. minutě si pohrál Kuba Szabó se dvěma beky, ale jeho střela těsně minula šibenici.I v druhé půli byli rozhodčí benevolentní k zákrokům hostů, naopak naši hráči dostali dvě žluté / 1x za řečnění, 1x za normální faul/. Sapeláci se snažili utkání rozhodnout, to samé hosté z Žirovnice. Utkání by zřejmě rozhodla ona neodpískaná pentle z první půle, ale jelikož se nekopala, tak dělba bodů tomuto utkání asi odpovídá.



Nepodali jsme dnes přesvědčivý výkon, šetřili jsme na pohybu, aktivitě, nedaří se nám v koncovce. Navíc stále chybí někteří tvůrčí hráči a někteří museli dnešní zápas odehrát s hendikepem.Zkusíme se dát aspoň trochu do kupy, již ve středu v 17.00 hrajeme doma s Jaroměřicemi.



Nejlepší hráči: Petr Barák, Milan Špendlíček,Petr Koubek.



Sudí: Sláma, Beneš, Machát. ŽK: 2 - 1, bez vyloučených. Diváků: 100.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Takács, Barák - Dvořáček, Vacek, Kolman /84. Fišer/,Špendlíček - Macko, Koukal /70.Szabó/.






zpět na seznam aktualit