Aktuality

25.04. 2015 Sokol Stonařov "B" - SAPELI POLNÁ "B" 0 - 6 / 0-4 /

ikona6.jpg

Sapeláci předvedli v první půli výkon ze říše snů.Již ve čtvrté minutě vysunul Míša Sobotka Vláďu Musila, domácí obránce však ještě stačil situaci zachránit.O tři minuty později opět servíroval Michal Sobotka, hlavičkující Luboš Rychtecký těsně minul domácí branku.V 11.minutě obešel Pavel Matějíček i gólmana, ten ho zezadu srazil, ale sudí Lysý do píšťalky nefoukl.....Za další dvě minuty domácí bek regulérně sestřelil Vojtu Musila, i tuto pentli sudí nepochopitelně neodpískal....



Naši hráči však pokračovali ve výborném výkonu a začaly přicházet i góly.Ve 14. minutě vybojoval míč Vojta Musil, odcentroval do šestnáctky a tam se prosadil hlavou v tvrdém souboji Michal Sobotka 0-1.V 17. minutě po kombinaci Vojty Musila a Pavla Matějíčka skóroval Vláďa Musil 0-2. O tři minuty později již to bylo 0-3, když Vláďa Musil nádherně přeloboval stonařovského gólmana.Gólový účet první půle podtrhl Kuba Szabó přesnou střelou zpoza šestnáctky k tyči ve 44.minutě  0-4.



V druhé půli již hra pochopitelně poklesla, přesto jsme měli další šance, bohužel jsme je spálili / 2x Kuba Szabó, 2x Luboš Rychtecký, 1x Pavel Matějíček/.V 62. minutě nastoupil Petr Klíma a hra dostala nový náboj.Petr sice gól nevstřelil, ale rozdělil několik skvělých míčů, vyhrál řadu soubojů, dokonce se pustil do úniku z poloviny hřiště.Naši hráči získali opět chuť do hry a odměnou jim byly další dvě vstřelené branky. V 79. minutě s přehledem zakončil Luboš Rychtecký po centru Michala Sobotky 0-5.Skóre uzavřel opět Luboš Rychtecký, když využil dlouhý výkop Jirky Babínka a nedal domácímu brankáři šanci 0-6.



Sapeláci si zaslouží pochvalu za výborný fotbalový projev a chuť do hry. Snad je to i příslib do příštího domácího utkání - souboje o první místo s SK Telč.



Nejlepší hráči: Černý, Sobotka, bří Musilové.



Sudí Lysý, 30 diváků. žk: 2-0, bez vyloučených.



góly: Vláďa Musil 2x, Luboš Rychtecký 2x, Míša Sobotka, Kuba Szabó.



Sestava: Babínek - Dvořáček, Černý,Lokvenc, Vomela - Musil Vl.,Sobotka, Matějíček P.,Musil V. - Rychtecký, Szabó /62. Klíma/.


FOTO Z UTKÁNÍ SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE





zpět na seznam aktualit