Aktuality

19.04. 2015 SK PŘIBYSLAV - SAPELI POLNÁ 1 - 1 / 0 - 0 /

ikona6.jpg

Od úvodního hvizdu sudího Tomáška byli Sapeláci aktivní , zatlačili domácí borce před jejich branku a kopali několik rohových kopů.Potom však přišla minela našeho gólmana Petra Koubka a domácí vedli 1-0. Naši hráči opět zabrali a za pár minut bylo vyrovnáno.V 11.minutě Vojta Koukal vnikl do šestnáctky a vybídl ke skórování Filipa Dvořáčka 1 - 1. V 18. minutě se Martin Kolman uvolnil v šestnáctce Přibyslavi a z malého vápna napálil domácího gólmana.Ve 20.minutě stejný hráč pálil mimo.Ve 40. minutě dokázali domácí obránci srazit bombu Tomáše Reitermana na roh.Těsně před poločasovou pauzou zlikvidoval domácí gólman lob Martina Kolmana.



V 65. minutě vysunul David Macko Vojtu Koukala, bohužel bez gólového zakončení. V 68. minutě se situace opakovala, Vojta nevyzrál na gólmana domácích.O čtyři minuty později pronikl do šestnáctky Martin Kolman, jeho střela šla těsně vedle domácí branky. V 75. minutě po rohu Honzy Vacka výborně hlavičkoval Martin Kolman, ani teď se skóre nezměnilo.



Domácí tým zahrozil z několika brejků a byl nebezpečný při rohových kopech, ale jinak byli naši hráči lepším týmem, hráli jsme aktivně, bohužel řešení finálních přihrávek či  koncovky nám tentokrát góly nepřineslo. Bojovali jsme o vítězství až do devadesáté minuty, kdy nádherně vypálil z 25 m Honza Vacek a domácí gólman měl hodně práce, aby vyrazil jeho bombu z šibenice. Rohový kop se již nezahrával a tak skončilo utkání remizou, která je jistě přijatelnější pro domácí tým, neboť jsme byli lepší  a vypracovali jsme si nespočet šancí.Každopádně jsme hráli s chutí a to je důležité.



Utkání řídil s přehledem sudí Tomášek, žk: 3-2, 200 diváků.



Gól: 11. Filip Dvořáček.



Nejlepší hráči:Vojta Koukal, Martin Kolman,Petr Tržil.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Takács- Kolman, Fišer /82.Slezák/, Špendlíček / 46.Brnický/, Dvořáček / 55.Vacek/ - Macko, Koukal.






zpět na seznam aktualit