Aktuality

19.04. 2015 SAPELI POLNÁ "B" - Třešť "B" 3 - 2 / 2-1 /

ikona6.jpg

Záloha Sapeláků nastoupila ve velmi kombinované sestavě, z důvodů zranění či jiných aktivit chybělo více než půl týmu. Velké poděkování a uznání patří celému mužstvu, který se na hřišti maximálně vydal a dokázal zvítězit proti mnohem mladšímu a ambicióznímu celku.



Již ve třetí minutě utkání naši hráči skvěle zakombinovali a Pavel Matějíček nacentroval míč přesně na hlavu Jirky Šebesty 1-0. V 15. minutě si oba hráči své role vyměnili, Jirka Śebesta narazil míč do uličky Pavlovi Matějíčkovi a ten nádherně  přehodil gólmana 2-0. Soupeře jsme mohli dorazit třetím gólem, bohužel Pavel Matějíček svoji gólovku neproměnil, rovněž tak Jirka Šebesta. Hosté se tak dostali do hry v 37. minutě, kdy po naší chybě a následném brejku snížil na 1-2 Vondrák.



Začátek druhé půle byl pro nás kritický, soupeř v 51. minutě vyrovnal Pěničkou a i nadále nás přehrával. Jen za cenu maximální obětavosti jsme dokázali náporu Třešťě odolat. Vysvobozením byla až standartka za sražení Pavla Matějíčka v 73. minutě. K míči se postavil Robert Černý a jeho střela zapadla přesně k levé tyči hostující svatyně 3-2. Nic však nebylo rozhodnuté, my jsme mohli zvýšit na rozdíl dvou gólů Pavlem Matějíčke, Jirkou Šebestou, příp. Martinem Matějíčkem. I hosté mohli několikrát skórovat, domácí obrana však pracovala skvěle a ani trestný kop v 92. minutě nepřinesl soupeři vyrovnání.



Sapeláci tak i ve svém devátém domácím utkání dokázali zvítězit. Vítězství bylo těžce vydřené a za obětavý výkon našich hráčů i zcela zasloužené.



Sudí: Petrlík, Holub, Pfeifer.  ŽK: 1 - 2, bez vyloučených.



Góly: 3. Jiří Šebesta, 15.Pavel Matějíček, 73. Robert Černý.



Nejlepší hráči: Michal Sobotka, Pavel Matějíček, Robert Černý.



Sestava: Babínek - Dvořáček, Černý, Lokvenc, Bratršovský - Musil, Sobotka, P. Matějíček, M. Matějíček - Klíma /75. Vala/, Šebesta.






zpět na seznam aktualit