Aktuality

12.04. 2015 SAPELI POLNÁ - SK OKŘÍŠKY 0 - 0

ikona6.jpg

Oba týmy se dobře znají a bylo těžké, aby na sebe něco vymyslely.Soupeř má zkušený tým,výborné individuality, hraje důrazně a tak se naši hráči příliš neprosazovali, navíc našemu technickému fotbalu příliš nenahrával ani hrbolatý terén našeho trávníku, na kterém se velmi špatně kombinovalo a více vyhovoval našemu soupeři. Navíc se v utkání ne zcela dařilo hlavnímu sudímu, který měl mnohem přísnější metr na na náš tým než na soupeře.



Do první šance zápasu si naběhl Vojta Koukal po skvělém uvolnění Martina Kolmana, gólmana hostí však nepřelstil. I další možnost připravil Martin Kolman, obrana hostí však závar odvrátila. Sapeláci přišli během prvního poločasu o dva zraněné hráče - Fildu Dvořáčka a Máru Zamazala, nahradili je Honza Vacek a Matěj Brnický.Okříští mohli do poločasu vyrovnat, střelu hostujícího útočníka vyrazil Petr Koubek na břevno a odtud šel míč do zámezí.Těsně před půlí byl sražen na šestnáctce Milan Špendlíček, trestný kop jsme však nevyužili.



V druhé půli hosté již nehráli tak důrazně a náš tým začal kombinovat a přišly i šance. Podvakrát mohl ve stejné situaci skórovat Honza Vacek, bohužel šly jeho střely mimo. Dvakrát pěkně vypálil z dálky Martin Kolman, ale také mu kousek chyběl.Potom předvedl zákrok dne Petr Koubek, když zabránil luxusním zákrokem jistému gólu.V 80. minutě vypálil Honza Vacek petelici z hranice penalty, Fiala dokázal střelu vyrazit na roh. Dvě minuty před koncem připravil Honza Vacek tutovku pro Vojtu Koukala, ale Fiala dokázal že je vynikající gólman a zachránil hosty od ztráty tří bodů.



Nakonec se tedy stovka diváků gólu nedočkala a utkání, které mohly vyhrát oba týmy nakonec skončilo remizou.Oba týmy chtěly víc, ale mají po bodu. Všichni naši hráči zaslouží pochvalu za poctivý přístup k utkání.



Nejlepší hráči: Reiterman, Barák, Kolman.



Sudí: Porupka, Straka, P.Rosický. Delegát mgr.Petřivý.



žk: 3-2, bez vyloučení. 100 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman,Barák, Zamazal /36.Brnický/ - Dvořáček /29.Vacek/, Fišer, Špendlíček, Kolman - Macko, Koukal.






zpět na seznam aktualit