Aktuality

11.04. 2015 MRÁKOTÍN - SAPELI "B" 3 - 2 / 1-1/

ikona6.jpg

Do utkání vstoupili Sapeláci skvěle.Již v jedenácté sekundě skóroval Kuba Szabó, když předtím obral o míč stopera domácích. Vzápětí přišly další tutovky - Luboš Rychtecký minul, Kuba Szabó po sólu napálil gólmana, další únik Kuby po skvělém uvolnění Pavla Matějíčka - Kubově střele chyběly centimetry.Bohužel loženky jsme nedali, od poloviny první půle s námi srovnali domácí krok a jejich akce začaly být nebezpečné.Podvakrát jsme se ještě ubránili, těsně před půlí  však mrákotínští potrestali naši zbytečnou ztrátu míče a vyrovnali.



Úvod druhé půle nám opět vyšel. Hned v 46. minutě připravil Kuba Szabó 100% šanci Pavlu Matějíčkovi, ten však smolně nastřelil domácího beka stojícího na brankové čáře.O čtyři minuty později Luboš Rychtecký ideálně vysunul Vojtu Musila, ten byl faulován a z následujícího pokutového kopu dal Kuba Szabó na 2-1 pro Sapeláky.O zbylých čtyřiceti minutách se těžko píše a ještě hůř se na to dívalo.Mrákotínští poctivě bojovali o každý míč a jelikož řadě našich hráčů nic neříkal pojem poctivá defenziva došlo po hrubé chybě naší obrany k vyrovnání 2-2. Bohužel ani to nás nepoučilo a z další neuvěřitelné situace domácí výsledek otočili  na 2-3. I přes trojí střídání, jsme křečovitou, stereotypní hrou nedokázali soupeře přitlačit k jeho šestnáctce, natož aby jsme dokázali vyrovnat.V plné nahotě se ukázalo, jak týmu chyběli Robert Černý a bratři Matějíčkovi. Náš soupeř po celých devadesát minut bojoval a jeho nadšení a obětavost mu přineslo tři body a asi se dá říci, že zaslouženě. Náš tým byl sice fotbalově někde jinde, ale srdíčko jsme tentokrát zapomněli doma, místy jsme byli  laxní a domácí to dokázali využít. Je to škoda, v patnáctém mistráku letošní sezóny jsme poprvé prohráli.To by nebylo nic hrozného, ale prohráli jsme ZCELA ZBYTEČNĚ.



Góly: Jakub Szabó 2x / 1 z PK/



Sudí: Karel Kříž,  50 diváků 



Sestava: Babínek - Dvořáček, Šebesta, Vala, Lokvenc - Vomela /60. Klíma/, Musil Vl. /46.Musil Vojtěch/,Matějíček P./Sobotka/, Slezák - Szabó, Rychtecký.



 






zpět na seznam aktualit