Aktuality

00.00. 0000 JANOVICE x CHOTĚBOŘ 2:2

ikona1.jpg

Janovice vstoupily do zápasu v hodně improvizované sestavě a už v 8. minutě musely řešit další problém. Reitermana musel po faulu vystřídat náhradní gólman domácích Musil.

I přesto šli ?Sapeláci? do vedení. Špendlíček se protáhl po pravé straně a nekompromisně prostřelil Vykoukala. Při druhém gólu Janovic se zaskvěl Zamazal, který uvolnil Padrnose a ten samostatný únik také proměnil. Domácí ale do pauzy solidní náskok neudrželi. Minutu před půlkou se na středu vápna uvolnil Somerauer a přesnou střelou k tyči snížil.
Druhá půlka už tak pohledný fotbal nenabídla. Ale šance se rodily. Zamazalova střela šla nad, a chotěbořská snaha o vyrovnání až do 78. vyznívala také do prázdna. Až pak se hosté dočkali. Somerauer si naběhl do vápna na centr a hlavičkou se postaral o dělbu bodů.
V závěru, kdy se musel po druhé žluté poroučet předčasně pod sprchy chotěbořský T. Novotný, si oba týmy vytvořily jednu tutovku, ale skóre se už neměnilo. ?Kluky bych pochválil. Na to, jaká byla sestava a v jakém byli zdravotním stavu, tak všechna čest. Bod je pro nás vítězství,? hodnotí trenér Janovic Jiří Babínek.

Góly: 14. Špendlíček, 40. Padnos ? 44. a 78. Somerauer. Rozhodčí: Krejčí. ŽK: 3:4. ČK: 0:1 (82. T. Novotný). Diváci: 50. Poločas 2:1. Janovice: Bratršovský ? Lokvenc, Soural, Došek, Chramosta ? Zamazal, Špendlíček, Lapeš, Matějíček ? Padrnos, Reiterman (8. Musil).





zpět na seznam aktualit