Aktuality

29.03. 2015 SAPELI POLNÁ - 1.FC JEMNICKO 2 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

V utkání hraném v bouřlivé atmosféře měli v první půli navrch domácí borci. Již v páté minutě se proháčkoval obranou Jemnicka Vojta Koukal, ale gólman hostí zachránil. O tři minuty později již udeřilo. David Macko nacentroval zkraje velkého čtverce a Filip Dvořáček poslal angličanem o tyč Sapeláky do vedení 1-0. O chvíli později se opět vyznamenal Kopeček, když kryl tutovku Filipa Dvořáčka i dorážku Vojty Koukala. I nadále drželi Sapeláci otěže utkání pevně v rukách, Petr Takács mířil těsně vedle, to samé platí o hlavičce Tomáše Reitermana. Nejhezčí akci utkání předvedl Mára Zamazal, jeho nádherný průnik po pravé straně , obhození stopera a následné bomba - škoda že nebyla gólová.Hosté se snažili držet míč a kombinovat, ale naráželi na výborně organizovanou defenzivu Sapeláků, která je do žádné šance v první půli nepustila.



V druhé půli bylo Jemnicko již aktivnější a ukazovala se jejich větší trénovanost. Sapeláky začali přehrávat, Ti se bránili a vyráželi pouze do občasných protiútoků. Hosté zaslouženě vyrovnali v 73. minutě Fr. Křížem, který lehce tečoval trestný kop Krejči. Vyrovnáním se hosté překvapivě uspokojili, Sapeláci srovnali krok a zdálo se, že vše spěje k dělbě bodů. Přišla však 88. minuta, Mára Zamazal ukázkově zahrál rohový kop a kapitán Sapeláků Tomáš Reiterman  byl tentokrát neomylný. Jeho hlavička skončila v síti Kopečkovy svatyně a Sapeláci mohli slavit vítězství nad lídrem tabulky.



Všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za bojovnost, nasazení a přesné plnění taktických pokynů  - odměnou  je dnešní vítězství.  DNES JSTE HRÁLI JAKO TÝM ! JEN TAK DÁL !



góly: 8. Filip Dvořáček, 88. Tomáš Reiterman - 73.F. Kříž



nejlepší hráči: Mára Zamazal, Petr Barák, Vojta Koukal.



sudí: Švehla, Holub, Staněk      žk: 3-2, bez vyloučených  



200 diváků,  delegát svazu: Vidlák



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Zamazal, Barák - Takács, Fišer / 68.Brnický/, Špendlíček, Dvořáček - Macko, Koukal / 71. Kolman/.



 



 






zpět na seznam aktualit