Aktuality

21.03. 2015 NOVÁ VES - SAPELI POLNÁ 0 - 2 / 0-2 /

ikona6.jpg

Sobotní generálku sehráli Sapeláci za pěkného počasí s tradičním soupeřem na jeho přírodním trávníku.V sestavě se neobjevili velezkušení Tomáš Reiterman /pracovně v cizině/, Milan Špendlíček / v práci/ a Mára Zamazal /zranění/.



Již v první minutě utkání připravil Páťa Fišer gólovku Vojtovi Koukalovi, jeho střela však těsně minula domácí svatyni. V osmé minutě zahrával Filip Dvořáček trestný kop, domácí gólman  však jeho bombu bravurně vyrazil. O dvě minuty později potrestal David Macko chybu domácí obrany 0-1.Po čtvrthodině utkání se dopustili Sapeláci dvou hrubek - Petr Koubek svůj tým podržel. V 39. minutě zvýšil na 0-2 důsledný Vojta Koukal.O tři minuty později uvolnil Martin Kolman Davida Macka, ten však tentokrát v jasné šanci zklamal.



V druhé půli jsme udělali několik změn jak střídáním, tak změnami postů, hra ztratila na přesnosti a chvílemi i na kvalitě, ale i tak jsme si vytvořili řadu možností ke zvýšení skóre, bohužel koncovka byla žalostná.Vojta Koukal nedal při přečíslení tři na jednoho, Filipa Dvořáčka i Kubu Szaboa vychytal skvělý domácí gólman. V závěru utkání se ještě mohl prosadit Martin Kolman a znovu podvakrát Kuba Szabó, ale skóre z první půle zůstalo nezměněno.



Sapeláci tak poprvé v přípravných utkáních vyhráli, což by mělo být dobrým odrazovým můstkem pro první jarní mistrák, ve kterém hostíme příští neděli ráno na našem stadióně ve Stáji favorita soutěže celek Jemnicka.



Góly: 10.David Macko, 39. Vojta Koukal.



Sudí: Šula, žk: 0 - 1 / Matěj Brnický/, diváků 20



Nejlepší hráči: Petr Koubek, Petr Tržil a Petr Barák



Zahajovací sestava: Koubek - Tržil, Takács, Barák, Brnický - Dvořáček, Kolman, Fišer, Vacek - Macko, Koukal. Dále hráli Lukáš Slezák a Jakub Szabó.



 


FOTO Z UTKÁNÍ SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE





zpět na seznam aktualit