Aktuality

08.03. 2015 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ POLNÁ "B" 1 - 2 / 0 - 1 /

ikona6.jpg

V nedělním dopoledni a za pěkného počasí se hrál na chotěbořské umělce solidní fotbal a to zásluhou obou týmů. Sapeláci však na rozdíl od soupeře nepřesně kombinovali, často zbytečně ztráceli míč, ve středu hřiště i v koncovce nebyli důrazní. Slavojáci byli lepší na míči i v kombinaci , byli i důraznější v soubojích. Postupně přicházely na obou stranách i šance, Kuba Szabó však trefil pouze spojnici a Petr Barák svůj únik v branku nepřetavil. Na druhé straně se neprosadil Jelínek ani Diviak, až šibenice Gondeka znamenala změnu stavu 0-1.



Do druhé půle Sapeláci trochu přeskupili řady, z obrany se do zálohy posunul Milan Špendlíček a snažil se hru rozhýbat. To se mu částečně podařilo a bombou z 25 metrů překonal Rychteckého 1-1.V druhé půli již hra neměla tempo prvního poločasu, hráči /hlavně naši/ byli v menším pohybu a čekali na závěrečný hvizd a remizu. Dopustili jsme se však několika hrubek, poprvé Tomas přestřelil, podruhé již Diviak trestal 1-2. Záloha Slavoje vyhrála zaslouženě a my se máme nad čím zamýšlet! Každopádně to bylo kvalitní přípravné utkání hrané v naprosto korektním duchu.



Nejlepší hráči: Milan Špendlíček, Petr Barák - Milan Holas, Pavel Mezera.



Góly: Milan Špendlíček - Filip Gondek, Štepán Diviak.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Zamazal, Špendlíček - Brnický, Vacek, Kolman, Dvořáček - Barák, Szabó. / Slezák, Musil/.






zpět na seznam aktualit