Aktuality

20.12. 2014 VETERÁNI - JUNIORKA 12 - 5

hockey2.png

Ve vánočním utkání se objevila řada "nových" tváří, jejichž zásluhou se podařilo poslední letošní utkání uskutečnit. Vlivem vánočních večírků totiž chyběla převážná většina našich kluků. Devatenáct hráčů bylo rozděleno do dvou týmů / VETERÁNI A JUNIORKA / a vzápětí následovalo úvodní buly, které mezi hokejky gólmana JUNIORKY Martina Smejkala a centra první lajny VETERÁNŮ  Jirky Babínka vhodil hlavní rozhodčí utkání David Padrnos.



Hrálo se velmi útočně, takřka bez obran, oba gólmani Martin Smejkal v brance JUNIORKY i Ivan Kliment v brance VETERÁNŮ se měli co otáčet a oba předvedli spoustu nádherných zákroků. Škoda že nebyl přítomný Vláďa Růžička, určitě by přemýšlel o jejich nominaci. Za gólmany však nijak nezaostávali ani ostatní hráči a velkou raritou utkání byly hned čtyři hatrricky !!! Pravdou je, že Peťa Klíma vstřelil svůj třetí gól v utkání na úkor Jirky Babínka, který chtěl skórovat do prázdné branky, ale Peťa mu míč zcela nesportovně sebral z hole.....Utkání bylo vedeno ve vysokém tempu, jednu chvíli už se zdálo, že VETERÁNI úvod utkání přepálili a JUNIORKA skvěle koučovaná Kamilem Vondrákem alias Kajmanem bude mít navrch, ale nakonec se tak nestalo a v závěru utkání VETERÁNI dominovali. Na obou stranách se zahrávala dvě trestná střílení, ze čtyř nájezdníků uspěl akorát Petr Klíma.V dovednostní soutěži - nájezdech vyhrál zcela jednoznačně gólman Martin Smejkal nad Milanem Špendlíčkem a Petrem Klímou.



Rozhodčí: David Padrnos



Góly: Robert Černý 3x, Milan Špendlíček 3x, Petr Klíma 3x, Tomáš Tomica 3x      -      Luboš Klimeš ml. 3x, Lukáš Augustin 2x



První pětka VETERÁNŮ:



Ivan Kliment /52 LET/  - Luboš Klimeš /49/, Černý Robert /38/  - Petr Klíma /47/, Jiří Babínek /48/, Milan Špendlíček /41/.



 



Sestava JUNIORKY: 



Smejkal - Adamec, Žák, K.Špendlíček, O. Klimeš, L. Klimeš ml.,K. Klimeš, Augustin, Matějíček, Slabý.



 



Sestava VETERÁNŮ:



Kliment - L.Klimeš st., Kitler, Lapeš, Špendlíček M., Klíma, Babínek, Černý, Tomica, Klíma.



 



 



 


Foto z úvodního buly si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit