Aktuality

22.12. 2014 PF 2015

pf.png

Pomalu končí pro Sapeláky celkem úspěšný rok 2014. "A" tým mužů skončil v krajském přeboru na solidním sedmém místě a po podzimní části nového ročníku je na šesté příčce, s jednobodovou ztrátou na místo čtvrté. "B" tým skončil po předcházejícím postupu do III. třídy na sedmém místě a nyní , po velmi vydařeném podzimu vede tabulku s pětibodovým náskokem. Ve spolupráci s TJ Sokol Puklice provozujeme činnost dvou týmů mládeže - starší přípravky a mladších žáků, oba týmy podávali dobré výkony. Naše stará garda byla opět aktivní, sehrála řadu utkání a po celý rok nebyla poražena.



Je samozřejmé, že jsme některé zápasy mohli sehrát lépe,že jsme mohli mít o pár bodů víc, že některé prohry a výkony mrzí,  že jsme některé věci mohli řešit jinak.....Přesto můžeme říci, že jsme spokojeni. Spokojeni s tím, že náš klub nadále žije, že se stále rádi scházíme a jsme schopni hodně pro naše kamarádství a fotbal obětovat. Že jsou stále mezi námi takoví tahouni jako Zamázka, Bary, Reitri, Slezi, Koubis, Tržilka,Rychťák  atd. a že se už tahouny stali další - Padry, Brňďa, Vacík, a další se jimi snad brzy stanou, kvalitu na to mají - jen chtít.Že máme zásluhou rodiny Komárkovy vzorně udržovaný hezký přírodní areál. Výborné výsledky našeho týmu nejsou odrazem skvělé tréninkové morálky ./V dnešní době to prostě není možné. Směny, více zaměstnání, studium, rodinné záležitosti, to vše má samozřejmě přednost před fotbalem/.Je to zásluha soudržnosti party, která se snaží zastavit čas a ještě chvilku být pospolu a zahrát si přitom slušnej fotbal, ale i jiné sporty, popřípadě spolu občas posedět.K plné spokojenosti však na podzim něco, lépe řečeno někdo chyběl. Chyběl náš kapitán /nic proti Tomášovi :-)/ Milan Špendlíček. Chyběl nejen jako skvělý hráč, ale moc chyběl i v kabině a i přes jeho občasné návštěvy to nebylo ono. Nebylo to tak jako dřív. Třeba existuje možnost aby tomu tak zase bylo, uvidíme.



Když jsem mluvil o tahounech v áčku, nesmím opomenout ani tahouny v béčku. K bratrům Matějíčkovým se přidali Petr Dvořáček, Robert Černý, Petr Klíma, později Tomáš Vomela a Vojta Musil a v druhé polovině soutěže i Míša Sobotka a Vláďa Musil a vytvořili kvalitní kostru týmu.Když k tomu připočítáme dobré výkony některých mladších i starších hráčů jsme u výsledku - zaslouženého prvního místa. Je to jen na nás, zda budeme stejně úspěšní i na jaře.



V červenci jsme nově uspořádali "Mankovo sportovní odpoledne", ve kterém jsme nejen zavzpomínali na našeho kamaráda a mecenáše Manka Bradáče, ale součástí akce bylo několik fotbalových utkání, opečené prasátko i písničky při kytarách.Počasí vyšlo a na akci jsou velmi pozitivní ohlasy a proto se v červenci 2015 sejdeme znovu.



Sluší se tedy poděkovat hráčům a realizačnímu týmu za předvedené výkony, dosažené výsledky a hlavně za to, jak držíme pohromadě. Velký dík patří našim příznivcům a obchodním partnerům, kteří nás i v této nelehké době dokázali podporovat a umožňují nám pokračovat ve sportování na této vysoké úrovni. Největší dík patří našim generálním partnerům  -  SAPELI a.s. a  SABRA dřevovýroba s.r.o  a obci STÁJ.



Příští rok bude opět velmi náročný, nejen z pohledu těžkých jarních bojů v mistrovských soutěžích / z krajského přeboru bude sestupovat 3-5 týmů/, ale i po stránce hráčské / věříme že naši starší plejeři budou mít i nadále chuť do fotbalu a vyhnou se jim zranění/ a samozřejmě i ekonomické. Navíc nám bude minimálně rok chybět náš nejlepší střelec David Padrnos.Buďme však optimisté a věřme, že fotbalisté Sapeli budou i nadále žít a hrát svoji fotbalově velmi úspěšnou pohádku v krajském přeboru.



 



PŘEJEME TEDY VŠEM NAŠIM HRÁČŮM A REALIZAČNÍMU TÝMU,



NAŠIM PŘÍZNIVCŮM A OBCHODNÍM PARTNERŮM,



KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ,



MNOHO ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, OSOBNÍ SPOKOJENOSTI,



PRACOVNÍCH A SPORTOVNÍCH ÚSPĚCHŮ.



 



A V NOVÉM ROCE 2015 SE OPĚT TĚŠÍME 



NA SHLEDÁNÍ S VÁMI NA NAŠEM STADIÓNĚ VE STÁJI.



 



Ještě jednou díky a ŠŤASTNÉ A VESELÉ !!!



 



 






zpět na seznam aktualit