Aktuality

08.12. 2014 ZHODNOCENÍ PODZIMNÍ ČÁSTI 2014/2015 III. ČÁST - "B" tým

pohar.jpg

První místo v tabulce, rekordních 35 bodů, 11 výher, dvě remízy, žádná prohra. Vysoce aktivní skóre 46-14, v tabulce pravdy plus jedenáct, šest utkání bez obdrženého gólu, žádný vyloučený hráč.



V osmi domácích utkáních osm vítězství, skóre 31-8, venku pět utkání, tři výhry a dvě remízy, skóre 15-6.



To jsou velké klady vydařené podzimní části našeho béčka.



V týmu se v průběhu podzimu vystřídalo 29 hráčů, všichni se podíleli na výborném výsledku. Postupem času se vytříbila základní sestava a hra začala mít hlavu a patu.. Výkony v některých zápasech měly vysoké parametry / Luka, Telč,Roma/, některé ale nebyly tak vydařené /Puklice, Brzkov, Kamenice/. Obecně platilo, čím lepší soupeř, tím lepší výkon.



Pokud bychom měli vyzdvihnout nejlepší hráče, museli bychom jich vyjmenovat celou řadu, cca 15....Pokud bychom přece jen měli jmenovat pětici nejlepších tak jimi jsou: Petr Dvořáček, Robert Černý,Tomáš Vomela,Pavel Matějíček a Vojta Musil. Ale i další hráči předvedli výborné výkony - spolehlivě chytal Jirka Babínek, tradičně velmi dobří byli bratři Matějíčkovi a Jakub Lokvenc.V začátku soutěže se střelecky dařilo Petru Tlačbabovi, v druhé půli soutěže potom Míšovi Sobotkovi, který spolu s Vláďou Musilem náš tým výrazně posílili.Absolutorium zaslouží dva hráči, bezmála padesátníci, jejichž výkony a nasazení bylo příkladné.: Již jmenovaný Petr Dvořáček, který skvěle řídil defenzivu Sapeláků a Petr Klíma,který nejen vybojoval spoustu míčů, ale dokázal i střílet důležité branky. Nesmíme zapomenout ani výpomoc hráčů staré gardy, z nichž třeba Luboš Šerejch a Jarda Vala dokázali rozhodnout zápasy.



Na hřišti nechyběli ani minutu Jirka Babínek a Martin Matějíček, ve všech třinácti utkáních nastoupili ještě Pavel Matějíček, Vojta Musil.a Petr Klíma, dvanáct utkání odehrál Jirka Matějíček, deset zápasů má na kontě Tomáš Vomela a Robert Černý, devět potom Petr Dvořáček a Jakub Lokvenc.



Nejlepším střelcem v našem týmu je Pavel Matějíček s 12 góly, následují Petr Tlačbaba a Michal Sobotka se sedmi góly, Petr Klíma - 4 góly, Vojta Musil - 3 góly, Martin Matějíček a Jirka Matějíček po dvou gólech, Dan Boháček, Filip Dvořáček, Vláďa Musil, Jirka Šebesta, Luboš Šerejch, Jarda Vala a Zbyněk Tlačbaba - 1 gól.



S podzimní částí tedy může být trenérská dvojice Jiří Babínek a Josef Boháček spokojena, rovněž tak vedoucí týmu Danek Lán. Na jaře nás však nebude čekat nic jednoduchého, hrajeme jen pětkrát doma, osmkrát venku.Přesto je cílem týmu soutěž vyhrát. Uvidíme, zda se to podaří...



 






zpět na seznam aktualit