Aktuality

29.11. 2014 SAPELI "A" - ZBYTEK SVÉTA 7 - 6

hockey2.png

Další hokejové klání se nehrálo systémem staří - mladí, ale byl sestaven hokejový "A" tým a proti němu hrál  zbytek světa. "A" tým měl po většinu utkání převahu, jeho produktivita však byla žalostná. To co spálili naši plejeři Jirka Šebesta a Peťa Barák, občas i Milan Špendlíček, to bylo k uzoufání. Na druhou stranu je třeba přiznat výtečný výkon gólmana Křesťana v brance "Zbytku světa". V "A" týmu se nejvíce dařilo Pavlu Krpálkovi a Petru Horskému, za očekáváním tentokrát zůstal hbitý bruslař Petr Klíma, který hodně sóloval a málo využíval své dobře postavené spoluhráče. V celku "Zbytku světa " patřil k nejlepším Pepa Boháček a Robert Černý v obraně, v útoku byl velmi nebezpečný všetečný Kajman. Mezi Sapeláky se poprvé představili v hokejové výzbroji Vojta Koukal a Martin Kolman.Utkání rozhodl dvě minuty před koncem bombou od modré čáry předseda Sapeláků Jirka Babínek, který v den utkání slavil narozeniny.



Sestava "A" týmu: Kliment, Horský, Krpálek,Barák, Reiterman, Rychtecký, Klíma, Babínek st.,Špendlíček M., Koukal, Bratršovský L., Šebesta.



Sestava "Zbytku světa": Křesťan, Boháček J., Kittler, Špendlíček K., Kajman, Babínek ml.,Pilát, Lapeš, Černý, Brukner, Kolman.


Foto z utkání si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit