Aktuality

12.11. 2014 PETR KOUBEK A DAVID PADRNOS V SESTAVĚ PODZIMU

pohar.jpg

O tom, že byla podzimní část krajského přeboru pro Sapeláky úspěšná svědčí i to, že dva naši hráči byli nominováni do ideální sestavy podzimu. Prvním je skvělý gólman Petr Koubek, který zraje jako víno a je sezónu od sezóny lepší. Vzhledem k jeho věku může ještě řadu let vládnout krajskému pokutovému uzemí. V 16 utkáních udržel čtyřikrát čisté konto, obdržel pouhých 18 gólů /čtvtá nejlepší defenziva v soutěži/, zneškodnil dokonce i pokutový kop.



Druhým nominovaným je náš šutér David Padrnos, v prvních dvanácti utkáních nastřílel osm gólů /což je třetina našich gólů/, potom však přišlo vážné zranění v utkání se Světlou a v dalších třech utkáních již nenastoupil a týmu bude ještě sakramentsky dlouho chybět.Budeme mu všichni držet palce, aby se k fotbalu dokázal vrátit. Již se mu to několikrát povedlo, tak to snad Dejv znovu zvládne, vrátí se na hrot sapeláckého útoku a opět bude nahánět strach soupeřovým obráncům a brankářům.



Kompletní sestavu podzimu včetně nejlepších střelců i gólmanů, všechny podzimní tabulky krajského přeboru si můžete prohlédnout v příloze.


Kompletní článek si můžete přečíst zde.





zpět na seznam aktualit