Aktuality

04.11. 2014 V SOBOTU PODZIMNÍ DERNIÉRA

ikona2.jpg

O minulém víkendu skončila podzimní část soutěží. Vzhledem k dobrému  počasí sehrají oba naše týmy mužů ještě předehrávané první jarní kolo. Áčko nastoupí doma proti Humpolci, béčko jede do Hodic.Obě utkání se hrají mimořádně v sobotu.



"A" tým bude v sobotu od 13.30 hostit jednoho z favoritů soutěže - tým FK Humpolec.Nebudeme to mít vůbec jednoduché, náš tým je prakticky úplně zdecimovaný.Řada hráčů je zraněna, řada hraje se sebezapřením.Přesto věříme, že se naši borci semknou a vydají se na maximum.Bylo by pěkné získat před zimní přestávkou cenný skalp favorita. V prvním kole jsme v Humpolci remizovali 1-1, jak to dopadne ve Stáji? Řízením utkání byla pověřena trojice sudích Jílek, Tesař a Křenek. Delegátem svazu je mgr.Polodna.



Ani béčko neodjíždí do Hodic v plné síle, přesto chceme alespoň remizovat a přezimovat v tabulce na prním místě bez porážky. Je to velmi těžký úkol, Hodice - resp. pětice bratří Biskupů /zatím nastříleli 20 gólů/ jsou v domácím prostředí velmi silní.Utkání začíná v 13.00 a řídí ho trojice sudích Karlík,Vrtal a Vlk.



 






zpět na seznam aktualit