Aktuality

29.10. 2014 Víkendový program našich týmů - V NEDĚLI VE STÁJI DVOJZÁPAS

ikona1.jpg

V neděli se na našem stadióně ve Stáji hraje dvojzápas ve kterém se představí oba naše týmy mužů. Áčko nastoupí v tradičních 10.30 proti Třešti, béčko nastoupí ve 13.30 proti Střížovu. /Vyhověli jsme žádosti Střížova o výměnu pořadatelství/.



"A" tým má problémy v utkáních se soupeři z nižších pater tabulky / domácí remíza s Čáslavicemi, venkovní prohra v Lukách/, tentokrát však chce proti Třešti uspět. Chceme navýšit podzimní zisk na 25 bodů a zajistit si tak klidné přezimování. Tým sice nebude kompletní, ale věříme, že všichni naši hráči odvedou na hřišti maximum a tři body zůstanou ve Stáji. Utkání začíná v 10.30 a řídí ho trojice třebíčských rozhodčích Tesař, Kučerík a Kliener. Delegátem svazu je ing. Šula.



Náš "B" tým zakončí podzimní část soutěže proti Střížovu. V utkání je favoritem, ale jak všichni víme, tato role je velmi ošidná. V posledních utkáních se nám herně tak nedaří a přestože jsme nakonec obě předchozí utkání zvládli výhrami o tři góly, výkon příliš přesvědčivý nebyl.Snad to bude v neděli v podání našich hráčů  opět rychlý ofenzivní fotbal s dobrým zakončením a snad potvrdíme, že jsme první v tabulce zaslouženě. Utkání začíná v 13.30 a řídí ho trojice sudích Zimola, Michut a Holub.






zpět na seznam aktualit