Aktuality

26.10. 2014 SAPELI POLNÁ "B" - TJ Střítež 4 - 1 / 0-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci nevstoupili do utkání dobře, v úvodní desetiminutovce se dopustili řady chyb a hostující Dršata mohl jednu z nich potrestat vedoucím gólem Stříteže, svůj únik však zakončil střelou mimo tři tyče.Po úvodních patnácti minutách se domácí začali postupně zlepšovat a vytvářet si šance. Jejich zakončení však bylo žalostné.Tři tutovky zazdil Petr Tlačbaba, po jedné Jirka Šebesta a Pavel Matějíček. Oba posledně jmenovaní ještě nastřelili břevno.Navíc necitlivý sudí Jelínek několikrát neponechal našim hráčům v brejkové situaci výhodu a zabránil tím slibně se rozvíjející akci. Totální bezradnost Sapeláků potrestali šest minut před půlí střítežští, když po rohovém kopu využili sérii chyb našich bránících hráčů.



Do druhé půle vystřídal Petra Tlačbabu Jarda Vala a byl to on, kdo strhl Sapeláky k lepšímu výkonu a dokonce v 55.minutě vybojoval zdánlivě ztracený míč a nakonec z něj vstřelil vyrovnávací gól.Sapeláci získávali čím dál větší převahu a chtěli utkání otočit ve svůj prospěch. Bohužel museli brzy znovu střídat, když zraněného Kubu Lokvence nahradil Dan Boháček a posléze opět zraněného Tomáše Vomelu Martin Bratršovský.Po skvělé přihrávce Pavla Matějíčka unikal Vojta Musil, v šestnáctce byl zastaven nedovoleně a nařízený pokutový kop proměnil v 63. minutě Robert Černý. O tři minuty později kopal Jirka Matějíček rohový kop, obránce hostí zahrál před brankovou čárou nedovoleně rukou, následoval druhý pokutový kop, tentokrát ho proměnil Pavel Matějíček. Skóre uzavřel v 86. minutě "nezvykle" pravačkou Petr Klíma.



Na toto vítězství se domácí hodně nadřeli, mnoho šancí neproměnili a ani přístup některých hráčů nebyl v pořádku. Střítežští se představili jako dobrý tým a je jen škoda, že necitlivým rozhodováním hlavního arbitra bylo na hřišti i ve střídačkách mnohem více emocí než bylo nutné.



Nejlepšími hráči Sapeláků byli neúnavně bojující Petr Klíma, Vojta Musil a Jarda Vala, hru dobře režíroval Pavel Matějíček. Pochvalu zaslouží i oba dva další sřídající hráči Dan Boháček a Martin Bratršovský, kteří se také podíleli na zlepšeném výkonu v druhé půli.



Rozhodčí: Jelínek, Terber, Jakoubek. ŽK: 1-4 . Delegát svazu mgr. Polodna. 30 diváků.



Sestava: Babínek - Černý, Šebesta,Lokvenc / 60.Boháček/, T. Vomela / 70. M. Bratršovský/ - Matějíček M.,Matějíček J.,Matějíček P.,Musil Vojta - Klíma Petr, Tlačbaba Petr /46. Vala/.






zpět na seznam aktualit