Aktuality

19.10. 2014 SAPELI POLNÁ - FK SVĚTLÁ 3 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

 Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně a již v 8. minutě srazil ve vyložené pozici gólman Světlé Janota Davida Padrnose a kopala se penalta. Tu s jistotou proměnil Petr Barák  1-0. I nadále domácí přehrávali svého soupeře, bohužel ani Luboš Rychtecký, ani několikrát Zbyněk Tlačbaba neměli střelecké štěstí. 



I v druhé půli náš tým pokračoval v dobrém výkonu, který korunoval v 50.minutě druhým gólem Tomáš Reiterman 2-0. Hosté otevřeli hru a naši hráči si vytvářeli další velké šance, bohužel David Macko, Zbyněk Tlačbaba, ani další naši hráči je však nedokázali proměnit a tak přišel zákonitý trest.V 75. minutě snad poprvé naši beci prohráli hlavičkový souboj s obávanou dvojicí Štros-Křikava a druhý jmenovaný snížil na 2-1. Naděje Světlé však žila pouze sedm minut.Trenéři Sapeláků vyslali na hřiště Honzu Vacka a ten nádhernou střelou z 25 m potvrdil zasloužený zisk tří bodů pro Sapeláky.



Sapeláci sice získali tři body, ale nadlouho ztratili svého šutéra Davida Padrnose, který musel v 22. minutě opustit hrací plochu. Navíc se při pátečním tréninku zranil další klíčový hráč týmu Marek Zamazal, který se již do konce podzimu na hřišti neobjeví. Čekají nás ještě minimálně dvě utkání, musíme zabojovat a ještě získat nějaké body. Celý tým zaslouží pochvalu za předvedený výkon, zřejmě nejlepší byli oba stopeři Petr Tržil a Tomáš Reiterman, ze záložníků David Macko / tedy až na spálenou 100% tutovku/.



Sudí Šula, Beneš, Budín. ŽK: 2-4, bez vyloučených. 125 diváků.



Góly: 8 min .Petr Barák /PK/, 50.min Tomáš Reiterman, 82.min Honza Vacek.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Takács - Dvořáček, Macko /85.Fišer/, Brnický, Slezák - Tlačbaba /74.Vacek/, Padrnos /22.Rychtecký/.






zpět na seznam aktualit