Aktuality

12.10. 2014 BUWOL METAL LUKA - SAPELI POLNÁ 2 - 1 / 2 - 1 /

ikona6.jpg

Začátek utkání se Sapelákům vydařil a vše nasvědčovalo tomu, že naši hráči naváží na výborný výkon proti Herálci. Chvilku po úvodním hvizdu hlavičkoval David Padrnos do břevna, zanedlouho vypálil zpoza šestnáctky Matěj Brnický a domácí gólman Čermák svůj tým podržel. Zmražení však přišlo už v 11. minutě, domácí pravý obránce Trombelli se vydal  na výlet a nikým neatakován postupoval k šestnáctce před kterou vypálil a míč se po odrazu od tyče ocitl v síti naší svatyně.Už o tři minuty později se našemu týmu podařilo vyrovnat, u branky soupeře vznikl závar, domácí se štěstím odvrátili několik dorážek, ale na tu poslední už nikdo nedosáhl.Tomáš Reiterman srovnal na 1-1.Naši hráči bohužel byli ve včerejším utkání nepoučitelní. Místo aby převzali otěže utkání do svých rukou, tak přenechali prostor domácím a Ti po další námi podceněné situaci v 22. minutě skórovali Navrátilem.Další dvě branky mohl přidat agilní Hrdlička - jeho střelu z velkého vápna i hlavičku z úrovně penalty kryl Petr Koubek. Do druhé půle nastoupil místo Luboše Rychteckého uzdravený Zbyněk Tlačbaba, přišlo mírné oživení, ale hra byla stereotypní, bez nápadu, bez chytrosti, pohybu. Náš hrotový útočník David Padrnos se vůbec nedostával do hry a je třeba říct že na jeho uhlídání stoper Luk Ondra Lapeš mnoho kumštu nepotřeboval. Přesto mohl David vyrovnat, po pěkné kombinaci s Honzou Vackem však ve vyložené situaci neuspěl a domácí gólman mu stihl střelu vykopnout.Střídání Filipa Dvořáčka Patrikem Fišerem v 71. minutě, ani Honzy Vacka v 78. minutě Kubou Szábem nemělo na závěrečný vývoj utkání pražádný vliv. V závěru z naší strany podprůměrného utkání jsme akorát začali "rozumovat", získali jsme tři žluté karty a můžeme být rádi, že shovívavý sudí Porupka Davida Macka za protesty nevyloučil.



Je velká škoda, že jsme si utkání s příjemným soupeřem / je v něm řada kamarádů/ neužili a místo toho se dopustili řady individuálních chyb a zcela zbytečně si pokazili neděli a ztratili tři body. Při troše zodpovědnosti mohla být minimálně remíza. Ano, většina hráčů sice odehrála utkání standartně, ale většina je málo, musí všichni. Navíc jsme měli, snad poprvé velmi širokou lavičku náhradníků a pokud se někomu nedaří poločas, nebo více než poločas měli bychom se pokusit o změnu a s utkáním něco dělat. Možností bylo tentokrát mnoho. A když zbývá do konce deset minut, měli bychom rychle chtít hrát, z tribuny to vypadalo, že už hrát nechceme. Přes tři stovky diváků se na nás těšily a očekávaly jiný výkon.



Nejlepší hráči: Nikdo



Gól: 14. Tomáš Reiterman



Sudí: Porupka, žk: 0-3, bez vyloučených 320 diváků.



Sestava: Koubek - Zamazal, Tržil, Reiterman, Barák - Dvořáček /71. Fišer/,Brnický, Vacek /78. Szabó/, Rychtecký /46. Tlačbaba/, Macko - Padrnos.



 


V utkání v Lukách jsme měli velmi silnou střídačku. Ani to nám k zisku bodů nepomohlo.Foto si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit