Aktuality

09.10. 2014 VÍKENDOVÝ PROGRAM NAŠICH TÝMŮ - DVOJUTKÁNÍ S BUWOL METALEM

ikona1.jpg

Fotbalový los připravil fotbalovým fanouškům polenských Sapeláků a louckého Buwol Metalu zajímavou neděli. Oba týmy "A" mužů i "B" mužů se navzájem střetnou. Souboj béček uvidí od 10.30 ve Stájí, střetnutí áček potom začíná od 15.00 v Lukách. Oba tábory se na utkání těší, v minulosti i v současnosti oba kluby dobře spolupracovaly i spolupracují a tudíž se očekává přátelská sportovní neděle i když půjde o mistrovské body.



V dopoledním utkání nastoupí dva nejlepší týmy III. třídy OP Jihlavska. Loučtí hráči využili zaváhání Sapeláků v Puklicích a vyšvihli se zásluhou lepšího  skóre do čela tabulky. Naši hráči tak po devíti kolech poprvé ztratili vedoucí pozici v tabulce a po nedělním utkání by se rádi na první místo vrátili.Bude to však velmi těžké - loučtí mají venku skóre 15-3, tři výhry a dvě remízy.Největší hvězdou soupeře je bývalý hráč Sapeláků Filip Toman. Čeká nás kvalitní utkání, které bude řídit trio sudích Lysý, Terber a Holub.



V odpoledním utkání budou chtít loučtí poprvé doma vyhrát, zatím mají 3 remízy a 3 prohry, skóre 5-12. Předvedli výborný výkon v minulém kole v Humpolci a získali tam bod za remizu 1-1. Ale i naši hráči předvedli v minulém kole skvělý  výkon a poradili si s vedoucím týmem tabulky Herálcem.Navíc se kádr pomalu uzdravuje a tak bychom měli sehrát v Lukách kvalitní utkání, na pěkném trávníku a zcela jistě před velkou diváckou kulisou.To vše by nás mělo motivovat k úspěšnému utkání. Snad se nám vydaří a nějaký bodík si připíšeme. V dresu Sapeláků by se měl objevit loucký Kuba Szabó, v dresu Luk sapelácký Ondra Lapeš. Utkání řídí trio jihlavských sudích - Fabeš, Jahoda, Šetek, delegátem svazu je předseda KFS Vysočina pan Vrzáček.



 






zpět na seznam aktualit