Aktuality

05.10. 2014 SOKOL PUKLICE "B" - SAPELI POLNÁ "B" 3 - 3 / 3-1 /

ikona6.jpg

Úvod utkání se Sapelákům vydařil. Jirka Šebesta přiklepl míč Vojtovi Musilovi a jeho nádherná střela skončila ve víku domácího gólmana 0-1. Potom následovala čtvrthodina hrůzy.Nejprve zkoušel Robert Černý zahrát soupeřovu hráči na housle, to se mu však nezdařilo a bylo vyrovnáno 1-1. O chvíli později namazal Jirka Babínek domácímu útočníkovi a ten nabídnutou šancí nepohrdl.A do třetice všeho zlého, střela domácího útočníka z 25 m skončila pod břevnem naší svatyně. Během čtvrthodiny jsme z vedení 0-1 najednou prohrávali 3-1. Nutno podotknout, že naši hráči utkání nezabalili, zvedli hlavu, vytvářeli si šance, ale ani dvakrát Míša Sobotka, ani Jirka Šebesta, ani Petr Takács ani Pavel Matějíček své šance neproměnili. Nakonec jsme těsně před koncem poločasu snížili Míšou Sobotkou na 3-2.Michal musel pro zranění střídat, nastoupil Petr Klíma. Druhá půle pak byla dobýváním domácí branky, Pavel Matějíček zakončil své sólo těsně vedle branky, neprosadil se ani Jirka Šebesta a později ve dvou tutovkách ani střídající Kuba Szabó. Naše aktivní hra do poslední minuty nakonec přinesla vyrovnání. V nastaveném čase vyrovnal po skvělé samostatné akci Pavel Matějíček.Je jen škoda, že si naši dva hráči v úvodu utkání neodpustili své minely, protože ani 75 minut dřiny celého týmu je nedokázalo nahradit. Zcela zbytečně jsme tak ztratili dva body a v tabulce jsme klesli na druhé místo.



Přestože se diváci mohli potěšit vstřelenými šesti góly, ještě více je zaujal výkon sudího Špejtka, bylo opravdu k neuvěření, co dokázal a nedokázal odpískat.......V závěru utkání se na něj přišel zblízka podívat na hrací plochu i puklický pejsek...



Góly: Musil Vojta, Sobotka Michal, Matějíček Pavel.



Sudí: Špejtek, 40 diváků.



Sestava: Babínek - Dvořáček, Černý, Takács /70.Szabó/,Vomela T. - Matějíček M.,Matějíček P.,Matějíček J.,Musil Vojta - Sobotka Michal /Klíma Petr/, Šebesta Jiří.



 



 


Zde si můžete prohlédnout foto hlavní hvězdy utkání - sudího Špejtka





zpět na seznam aktualit