Aktuality

05.10. 2014 SAPELI POLNÁ - SOKOL HERÁLEC 1 - 0 / 0 - 0 /

ikona6.jpg

Před početnou návštěvou se hrál výtečný fotbal a to zásluhou obou týmů. Do vedení mohli jít hosté, v desáté minutě po faulu Luboše Rychteckého zahrávali pokutový kop, jenže Petr Koubek skvělým zákrokem svůj tým podržel. Sapeláky zneškodnění pokutového kopu povzbudilo a začali mít mírně navrch, hosté nezůstávali nijak pozadu a tak se bylo na co dívat. Do vedení mohl dostat domácí tým David Padrnos, jeho samostatný únik však zlikvidoval perfektním zákrokem gólman hostí Ždánský.V 39. minutě zahrával přímý kop Filip Dvořáček a výstavní střelou od tyče dostal Sapeláky do vedení 1 - 0. Jak se později ukázalo, byl to gól jediný gól utkání a rozhodl o zisku třech bodů pro náš tým.



V druhé půli pokračoval kvalitní  fotbal, s tím rozdílem, že zásluhou výborného kolektivního výkonu domácího týmu se herálečtí nedostávali do žádných vyložených šancí, naopak naši hráči mohli minimálně ve třech případech své vedení pojistit.Ať se jednalo o úniky Davida Padrnose, nebo třeba v závěrečné minutě výtečnou akci Máry Zamazala, kdy hlavní sudí udělil s přivřením obou očí gólmanovi soupeře pouze žlutou kartu, když zabránil jistému gólu rukou před šestnáctky. A i když utkání nakonec skončilo pouze jednobrankovým rozdílem, byla výhra našeho týmu poctivě odpracovaná a zasloužená. Tak má vypadat přístup i výkon ! Pochválit musíme i našeho soupeře za předvedený výkon a i trojice sudích odvedla dobrou práci. To také ocenilo 200 přítomných diváků.



Nejlepší hráči:  CELÝ TÝM



Gól: 39. minuta Filip Dvořáček



Sudí: Kliener, žk:2-3, bez vyloučených.



Sestava: Koubek - Zamazal, Tržil, Reiterman, Barák - Dvořáček, Rychtecký, Brnický,Vacek, Macko /86. Fišer/ - Padrnos /90. Sobotka/.



 



 






zpět na seznam aktualit