Aktuality

28.09. 2014 FC Chotěboř - SAPELI POLNÁ 2 - 0 / 0 -0 /

ikona6.jpg

V první půlhodince utkání byli chotěbořští opticky lepším týmem a to z jednoduchého důvodu -  lépe se pohybovali po blátivém, hrbolatém terénu, na který jsou zvyklí.Žádnou šanci si však nevypracovali, hra se odbývala mezi šestnáctkami a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.



V druhé půli byli lepší Sapeláci, ve třech slušných možnostech se objevil David Macko, skórovat se mu však nepodařilo. Čtvrtou, tu největší možnost mu zastavil praporek asistenta Rosického........Potom utekl stoperům David Padrnos, svůj únik však nezakončil gólem, ale dal jen vyniknout domácímu gólmanovi.Prakticky z protiútoku přestřelil naši branku z malého vápna domácí Odvárka. Potom se opět vyznamenal domácí gólman, když vyrazil hlavičku Davida Padrnose, hlavičkujícího z malého čtverce.



Sudí Straka od začátku utkání nešetřil kartami a to i za běžné přestupky, naopak některé polofauly a fauly nepískal vůbec.Například při dalším úniku Davida Padrnose viděl jeho domnělý faul a za protesty mu přibalil žlutou kartu. Rozhodnutí zápasu měl taktéž částečně ve svých rukou - po druhé žluté kartě vyloučil Petra Takacse, který byl v inkriminovaném souboji faulován první.......To bylo v 76. minutě. V 81. minutě zcela zbytečně u autové čára fauloval Marek Zamazal, následoval přímý kop a nedůsledně obsazený Ondráček lízl zřejmě ramenem centrovaný balón.



V 90. minutě jsme zahrávali standartku, na kterou se vysunul i náš gólman, v šestnáctce soupeře jsme však o míč nezabojovali, domácí ho vyvezli a celkem pohodlně přidali druhý - pojišťovací gól. Náš bývalý hráč Pepa Soural se tak dočkal prvního vítězství nad svým bývalým týmem.



Je velká škoda, že se individuálními chybami neustále srážíme. Ze třinácti obdržených branek, jsme jich dostali cca 10 po standartkách a kdybychom je zodpovědně pobránili, tak jsme v bodovém zisku i v tabulce úplně někde jinde. Jen namátkou - obdržené góly v Jemnici, Okříškách, se  Ždírcem, s Čáslavicemi, v Chotěboři a mohli bychom pokračovat.



Tým zasloží za druhou půli pochvalu, bohužel po vyloučení jsme přestali být aktivní a nezvládnutá standartka opět rozhodla zápas.



Sudí: Straka, Sláma, P. Rosický, delegát svazu: ing. Šoukal. žk: 5 - 3, čk: 0-1 /76. Takacs/.



góly: 80. Ondráček, 91. Pospíšil.   Diváků: 150



Sestava: Koubek - Zamazal /83. Slezák/,Tržil, Reiterman, Takács - Dvořáček, Brnický, Barák, Vacek - Padrnos, Macko.






zpět na seznam aktualit