Aktuality

21.09. 2014 SAPELI POLNÁ - Čáslavice - Sádek 2 - 2 / 1 - 1 /

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili do utkání již v celkém silné sestavě, s Tomášem Reitermanem, Lubošem Rychteckým i Petrem Takácsem. Již ve třetí minutě utkání poslal Sapeláky do vedení David Padrnos. O chvíli později mohl zvýšit Honza Vacek, ale nepodařilo se. Jak se říká, lehko nabyl, lehko pozbyl - v 12. minutě zahrávali hosté standartku, centr se snesl na hlavu špatně obsazeného Chládka a ten vyrovnal na 1-1. Toto natolik rozhodilo naše hráče, že místo aby zvýšili aktivitu a úsilí, tak začali postávat a řečnit, sbírali žluté karty, jinými slovy byli úplně tragičtí. A mohlo být ještě hůř, těsně před poločasem jsme špatně pokryli hráče při rohovém kopu soupeře a střelu hostí zastavilo břevno naší svatyně.



Po poločasové promluvě a po prostřídání Luboše Rychteckého Filipem Dvořáčkem jsme čekali výrazné zlepšení hry našeho týmu. Opak byl pravdou, ve 47. minutě neudržel Petr Koubek míč, ke kterému dobíhali jen čáslavičtí 1-2. V 50. minutě nám svitla naděje, že bychom s utkáním mohli přece jen něco udělat. Po druhé žluté kartě byl vyloučen čáslavický Kurtin.Hra našich hráčů však byla i nadále stereotypní, alibistická, plná dlouhých nákopů do země nikoho, byla to hra bez nápadu, bojovnosti a pohybu, prostě děs. Někteří hráči se snažili a nešlo jim to, někteří se ani nesnažili, i když si oni možná myslí že ano.....Abychom týmu nekřivdili - byly i velké šance. Dan Bratršovský neprostřelil gólmana, stejný hráč hlavičkoval do břevna, David Padrnos v jasné situaci netrefil branku atd. V 89. minutě vystřelil zpoza šestnáctky Filip Dvořáček a přestože to nebyla žádná petelice, svoji cestu si míč do sítě našel 2-2.Tímto skorem již utkání skončilo a my tak ve dvou utkáních doma /Ždírec,Čáslavice/ ztratili pět bodů a to je velký přepych.Tím jsme zcela znehodnotili body vybojované na venkovních hřištích. Nyní nás čekají další těžká utkání a ztráta z dnešního utkání by nás mohla sakramentsky mrzet. To co nás ale opravdu mrzí je vyloženě odfláknutý zápas, což je zarážející  hlavně u největších opor týmu. Zatímco se třeba Matěj Brnický nebo Petr Barák alespoň snažili i když se jim nedařilo, u Davida Padrnose,Luboše Rychteckého či Petra Takácse to bylo vyloženě odfláklé.Nebudu to raději více rozebírat.....Smutné je, že třeba u Davida to není zdaleka poprvé..



Góly:3. David Padrnos, 89. Filip Dvořáček.



Sudí: Porupka, Rosický, Tomášek  80 diváků.  žk: 4-4, čk: 50 Kurtin /Čáslavice/.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Zamazal, Takács - Vacek, Barák, Brnický,Bratršovský/ 75. Slezák/ - Rychtecký /46.Dvořáček/, Padrnos.



 






zpět na seznam aktualit