Aktuality

17.09. 2014 SAPELI POLNÁ - TATRAN ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU 0 - 2 / 0-0 /

ikona6.jpg

Neoblíbený středeční termín zastihl náš tým v patové situaci. Trenérům nebylo k dispozici z různých příčin osm hráčů /Szabó, Tlačbaba,Rychtecký,Reiterman, Černý, Takács, Macko, Dvořáček/, navíc si již ve dvanácté minutě obnovil zranění Fišer.Nebýt hráčů béčka nebyli bychom schopni utkání vůbec odehrát, tudíž jim patří velké poděkování.



To, že do Stáje přijel velmi kvalitní soupeř - favorit přeboru, to jsme věděli. Přesto jsme v šesté minutě zahrávali nepřímý kop v malém vápně soupeře po jeho malé domů  - bohužel jsme situaci nezvládli a hosté se ubránili. Po úvodním tlaku Sapeláků převzali otěže utkání hosté a až do konce poločasu zle zatápěli domácí defenzivě. Náš tým měl několikrát štěstí, že ždírečtí situace špatně vyřešili. Největší šanci první půle ale měli domácí. David Padrnos unikl soupeřícím obráncům, obešel i gólmana, potom si však situaci zbytečně zkomplikoval a nakonec míč napálil do tyče.....velká škoda!!!



V druhé půli patřila první desetiminutovka opět Sapelákům,série rohů ani střela Matěje Brnického gól nepřinesla. O chvíli později přišla ztráta ve středu pole, následovala standartka, kterou naši sehráli katastrofálně - nechali neobsazené tři hráče a hosté v 61. minutě šli do vedení Mrázkem. Domácí se snažili, ale nedařilo se jim podržet míč a zakombinovat.Vyrovnání mohlo přijít z pokutového kopu, sudí Beneš však ze svých slov neviděl natolik přesně situaci, aby mohl o penaltě rozhodnout. Postupně jsme otevírali hru, v závěrečné čtvrthodince již hráli vabank a čtyři minuty před koncem nám vstřelil druhý gól  nejlepší hráč hostí  Novotný.



Prohra doma samozřejmě mrzí, je však třeba sportovně uznat kvalitu soupeře. Možná, kdybychom proměnili úvodní standartku, možná kdyby dal Padry místo tyče gól, možná kdybychom kopali v druhé půli penaltu - možná by byl nějaký bodík.



To je několikrát možná, hosté byli lepší a zaslouženě vyhráli. Pro náš velmi kombinovaný tým byl tento středeční zápas v podstatě výživným tréninkem širšího kádru hráčů se zaměřením na nedělní utkání s Čáslavicemi. Tento zápas je velmi důležitý a my ho musíme zvládnout.



Ještě jednouz děkuji všem hráčům a funkcionářům, kteří se zasloužili o to, že jsme se ctí odehráli dnešní utkání.



Góly: 61. Mrázek, 86. Novotný.



Sudí: Beneš, Machát, Tomášek. ŽK: 3:3, bez vyloučených. Delegát svazu: Vrzáček. 70 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Zamazal, Bratršovský,Barák - Slezák, Brnický, Fišer / 12. Matějíček Jiří, 81. Šebesta /, Matějíček Martin /64. Vacek/ - Matějíček Pavel, Padrnos.



 






zpět na seznam aktualit