Aktuality

13.09. 2014 Slavoj Žirovnice - Sapeli Polná 0 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Zdecimovaný tým Sapeláků vyrazil do Žirovnice s přáním nějakého bodového zisku, což se za přispění obětavého výkonu všech podařilo. Nebylo vůbec jednoduché sestavit tým /absentovaných hráčů je přespříliš/, na hřiště musela řada nedoléčených hráčů, nakonec však i s přispěním štěstí vezeme ze hřiště soupeře velmi příjemné tři body.



Hned v úvodu utkání mohli domácí skórovat, Petr Koubek v brance Sapeláků však byl proti.Potom několikrát zahrozili Sapeláci z brejků, domácí gólman Dvořák byl taktéž pozorný. V první půli jsme měli mírně navrch, branku se nám však vstřelit nepodařilo i když nám několikrát chyběl jen krůček....Po hodině hry začali domácí mít navrch, vypracovali si i několik pěkných možností, na našeho gólmana však nevyzráli a dvě minuty před koncem byli tvrdě potrestáni. David Padrnos přesným lobem přehodil domácího gólmana a volej Patrika Fišera rozhodl o zisku tří velmi milých bodů pro Sapeláky.



Náš výkon měl k přesvědčivému výkonu hodně daleko, ale vzhledem k tomu v jakém stavu většina našich hráčů nastupovala /nedoléčená zranění, antibiotika apod/ nezbývá než hráčům poděkovat a těšit se z vítězství. Již ve středu nás čeká velmi těžké utkání doma se Ždírcem, chybět budou další hráči a tak se budeme muset spolehnout jen na jedno - že ať už nastoupí kdokoliv, tak nechá na hřišti všechno a zkusíme favorita soutěže potrápit a uzmout mu nějaký bodík.



Gól: 88. Patrik Fišer



Nejlepší hráči: Petr Koubek, Petr Tržil, Luboš Rychtecký



Rozhodčí: Rosický, Porubka., Staněk.  žk:0-2, 60 diváků.



Sestava: Koubek - Takács /78.Fišer/,Rychtecký, Tržil, Zamazal - Slezák /65. Vacek/,Brnický, Barák, Dvořáček /89.Lokvenc/ - Bratršovský, Padrnos.



 


Foto ze sobotního utkání si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit