Aktuality

07.09. 2014 SAPELI POLNÁ - SK PŘIBYSLAV 3 - 1 / 1-1 /

ikona6.jpg

Již v kabině a na předzápasovém rozcvičení byli Sapeláci tentokrát takoví vlažní, rozpačití, prostě bez jiskry. A také to přenesli do samotného utkání. Hned v úvodu utkání se sice David Padrnos šikovně obtočil kolem přibyslavského beka, jeho střela však gólem neskončila, pouze lízla levou tyč Uhlířovy branky. A to bylo na dlouhou dobu vše, co Sapeláci v první půli předvedli. Navíc již v desáté minutě zahrával kapitán hostí Miloš Krčál rohový kop a kopl ho tak šikovně na přední tyč, že hosté vedli 0-1.Přibyslavští byli v první půli jasně lepším týmem, byli rychlejší, fotbalovější, nebezpečnější a jejich hru skvěle režírovali Krčál se Strašilem.Navíc Krčál vypálil velmi nebezpečnou dělovku, kterou zkrotil výtečný Petr Koubek. V závěru poločasu stálo při domácích štěstí, když střelu Filipa Dvořáčka ze standartky ještě usměrnil David Padrnos a tak se do kabin šlo za vyrovnaného stavu 1-1.



Do druhé půle nastoupili Sapeláci s jednou změnou, když Lukáše Slezáka vystřídal Pavel Matějíček.Domácí v druhé půli přidali a postupem času byli lepším týmem, i když jim k tomu pomohl i gólman hostí, který v 63. minutě přihrál přímo na kopačku Davida Padrnose, který běžel sám na "kasu". Byl faulován a penaltu proměnil Luboš Rychtecký 2-1 pro Sapeláky.Hosté se snažili o vyrovnání, ale Sapeláci utkání rozhodli v 75. minutě. Křížný pas Filipa Dvořáčka si perfektně zpracoval výborně hrající Pavel Matějíček, obešel obránce a angličanem rozjásal potřetí sapelácké fanoušky. Čtvrtý gól mohl přidat Patrik Fišer, samostatný únik však nezvládl, navíc si přivodil nepříjemné zranění. Sapeláci si připisují tři body za vítězství nad velmi kvalitním soupeřem.Výkon našeho týmu měl do ideálu daleko, je však třeba ocenit snahu o otočení výsledku a hlavně zvýšený pohyb a aktivita v druhé půli. Ne vždy se bude herně dařit, o to víc se musí máknout!!!



Nejlepší hráči: Petr Koubek, Pavel Matějíček.



Góly: 45. David Padrnos, 63. Luboš Rychtecký /PK/, 75. Pavel Matějíček.



Sudí: Jílek, Kučerík,Nováček, žk: 1-3, bez vyloučených, 150 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reitermam, Takács, Zamazal - Dvořáček, Brnický, Macko /77. Fišer, 81. Lokvenc/, Slezák /46. Matějíček/ - Rychtecký, Padrnos.


Foto z nedělního utkání si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit