Aktuality

01.09. 2014 TŘETINA PODZIMU JE ZA NÁMI

ikona2.jpg

Fotbalové soutěže se rozjely velkým tempem a než jsme se nadáli, je za námi třetina podzimu.Jak si zatím vedou naše týmy?



"Áčko" mělo hrozivý los, z pěti utkání hrálo čtyřikrát venku.V prvním kole jsme remizovali v Humpolci, který měl hrát správně od 30. minuty v deseti, v kole druhém jsme zbytečně ztratili vedení 0-2 v Jemnici a navíc si nechali dát rozhodující gól v poslední minutě utkání. Domácí zápas s Bíteší byl v první půli i přes naše dvoubrankové vedení otevřený, rozuzlení přineslo až vyloučení hostujícího stopera a další tři góly našich hráčů. V Jaroměřicích jsme odehráli dobré utkání a i když nám v závěru chyběly síly, tak jsme zaslouženě vyhráli. V posledním utkání v Okříškách jsme měli navíc než na bod, bohužel náš výkon nebyl ideální a při šancích domácích v závěru musíme uznat, že je remíza zasloužená.



Po pěti kolech /čtyři zápasy venku, jeden doma/ máme tedy 8 bodů, skóre 12-6 a v tabulce pravdy plus pět bodů. Musíme říci, že to není špatné, zvláště při obrovské absenci našich hráčů. Snad se nám již situace stabilizuje a trenéři budou mít na utkání dostatečný počet hráčů. Poděkování patří hráčům širšího kádru a "B" týmu za obětavou pomoc.Nyní přijdou na řadu zápasy v domácím prostředí, kde bude nutné potvrdit úspěšné tažení po hřištích soupeřů. Nebude to jednoduché, ale tým je silný a snad se budou postupně vracet zranění hráči a snad se bude  dařit.



"Béčko" mělo zatím los poměrně jednoduchý, hrálo třikrát doma a venku v Kozlově a zatím má plný počet bodů a vede tabulku. Těžké zápasy  ho teprve čekají. Pravdou je, že se v týmu daří zlepšit přístup a mužstvu výkonostně i radou pomáhá řada starších hráčů ze staré gardy.Dáváme dost gólů, ještě bychom měli o maličko méně dostávat a lépe zvládat druhé poločasy.



Takže s první třetinou podzimní části soutěží můžeme být spokojeni. SNAD TO TAK BUDE I NADÁLE!






zpět na seznam aktualit