Aktuality

27.08. 2014 Destrukce Jaroměřice - SAPELI POLNÁ 1 - 3 /1-2/

ikona6.jpg

Sapeláci zahájili středeční vložené utkání náporem a po celý první poločas diktovali tempo hry, hráli aktivně, výborně kombinovali a vypracovali si řadu gólových možností, bohužel proměnili pouze dvě. V 16. minutě novic v týmu Sapeláků David Macko nádherně uvolnil Filipa Dvořáčka a ten mířil přesně 0-1. Ve 21. minutě se po ideální přihrávce Matěje Brnického vydal po levém křídle na zteč Rouskovy svatyně  Honza Vacek a jeho střela skončila přesně u levé tyče domácí branky 0-2. Další dvě tutovky nedal David Macko, šance měli i další naši hráči. Domácí měli v první půli dvě možnosti, jednou se vyznamenal Koubek, podruhé ve 22. minutě /minutu po vstřelení našeho druhého gólu/ Hrobař pěknou střelou z 20 metrů snížil na 1-2.



V druhé půli již našim borcům docházely síly /Honza Vacek i David Macko jsou po tříměsíční zahraniční stáži atd./ a domácí měli navrch.Snažili jsme se zodpovědně bránit a hrát na brejky. Nedařila se nám však dlouho finální přihrávka, přesto šel sám na gólmana David Padrnos, posléze i Petr Takács, ale gólově neuspěli. Na druhé straně se musel jednou vytáhnout skvělým zákrokem Koubek. Rozhodnutí přišlo v 84. minutě, kdy Jirka Šebesta rutinérsky uvolnil Davida Padrnose a ten nedal ani dvojici beků ani gólmanovi šanci 1-3. V 88. minutě se nechal Jirka Šebesta zbytečně vyprovokovat domácím Kalayem, který našeho borce prvně zfauloval a potom poplival. Jirka to nezvládl a oplatil stejnou mincí a tudíž obdržel červenou kartu./Plivnutí domácího hráče sudí neviděl/....



Utkání se hrálo tradičně v dosti nesportovním prostředí, hrubé urážky na adresu sudích i hostujících hráčů jsou zde zcela obvyklé. Výkon  lajnových sudích byl hodně nečitelný.....Každopádně jsme rádi za výhru z venku a zisk tří bodů. Pojede se nám v sobotu do Okříšek trochu lehčeji. Celý tým zaslouží pochvalu za aktivní přístup a v první půli za velmi pěknou kombinační hru. V druhé půli i přes nedostatek fyzických sil jsme utkání nezabalili a dokázali vstřelit třetí rozhodující gól.



Nejlepšími hráči byli oba stopeři Luboš Rychtecký a Tomáš Reiterman, velké penzum práce odvedl Matěj Brnický.



Sudí: Šula, žk: 4-3, čk: 0-1 /88.Jirka Šebesta/, 120 diváků.



Góly: 16. Filip Dvořáček, 21. Honza Vacek, 84. David Padrnos.



Sestava: Koubek - Takács, Reiterman, Rychtecký, Zamazal - Brnický, Vacek /65. Musil/,Fišer /81.Šebesta/,Dvořáček /88. Lokvenc/ - Macko,Padrnos.






zpět na seznam aktualit