Aktuality

24.08. 2014 SAPELI POLNÁ - SP.VELKÁ BÍTEŠ 5 - 0 / 2-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili po dvou venkovních utkáních poprvé doma a přestože byli opět nekompletní, chtěli získat tři body. Od první minuty utkání přišpendlili svého soupeře na jeho polovinu a do jeho pokutového území a již v šesté minutě se poprvé prosadil David Padrnos. Následovaly další dvě šance našich borců, ale zůstaly nevyužity. Soupeř se začal postupně osmělovat, získával půdu pod nohama a zle zatápěl domácí obraně.Několikrát výborně zakročil Petr Koubek, v jednom případě ho zastoupil Petr Takács. Hosté své šance promarnili a tak je znovu potrestal David Padrnos, který zvýšil v 38. minutě na 2-0 pro Sapeláky.



Rozhodující moment utkání přišel těsně po přestávce.V 49. minutě utkání si na dlouhý výkop Petra Koubka nasprintoval David Padrnos a když už šel sám na gólmana byl hrubě sražen stoperem - následovala červená karta pro hosty a od té chvíle již Sapeláci dominovali.V 65. minutě dovršil David Padrnos hattrick a pět minut později  ještě připravil gól Petru Barákovi, na jehož střelu k tyči neměl hostující gólman nárok. Další góly mohli přidát Lukáš Slezák, David Padrnos /2x/,Filip Dvořáček i Petr Barák. V 84. minutě vnikl do šestnáctky Filip Dvořáček, byl sražen a následoval pokutový kop. Tribuny si vyžádaly k exekuci gólmana Petra Koubka, který pumelenicí do šibenice uzavřel skóre utkání na 5-0. Hosté si tak vysokou porážku nezasloužili, předvedli dobrý výkon. Sapeláci utkání odbojovali, chtěli vyhrát a bylo to na jejich výkonu vidět. Nejlepšími hráči byli David Padrnos a Petr Koubek, ale je třeba pochválit celý tým.



Sudí: Čamra, Holub, Staněk. ŽK: 3-3, čk: 0-1 /49.Pohl/. 100 diváků. Poločas 2-0.



Góly: 6.,38.,65 David Padrnos, 70. Petr Barák, 84. Petr Koubek /PK/.



Sestava: Koubek - Rychtecký, Reiterman, Zamazal, Takács - Dvořáček, Brnický, Barák, Slezák - Bratršovský /75.Šebesta/, Padrnos /82. Musil/.






zpět na seznam aktualit