Aktuality

17.08. 2014 SAPELI POLNÁ "B" - Skalka Brzkov 2 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

Osmdesát diváků sledovalo pohledné utkání, ve kterém měli domácí trvalou územní převahu a hosté spoléhali na rychlé brejky. Sapeláci v první půli několikrát vyzkoušeli výtečného gólmana hostí , brzkovští kontrovali dvěma brejky Michala Beránka, který však v obou případech v koncovce selhal a minul branku. Jedinou branku první půle tak vstřelil po skvělé individuální akci Pavel Matějíček. Sapeláci se v druhé půli snažili pojistit výsledek, což se podařilo - znovu se prosadil Pavel Matějíček. Hosté však utkání nezabalili a když se hlavou prosadil David Wasserbauer a snížil na 2-1, bylo o zajímavý závěr utkání postaráno.Domácí navíc hráli závěr utkání o deseti mužích /Tomáš Vomela se vyfauloval na Michalu Beránkovi/ , ale nakonec cenné tři body vybojovali. Oba týmy se zasloužily o pěknou fotbalovou podívanou.



Sapeláci zaslouží pochvalu za aktivní a bojovný výkon a zvláště výkony Martina Matějíčka a Petra Klímy byly obdivuhodné. 



Sudí: Kliment, Pfeifer, Boháček. žk: 3-4.  Vyloučení: 1 - 0 / Tomáš Vomela/ .  80 diváků.



Sestava: Babínek - Bratršovský, Lokvenc, T.Vomela, Bratršovský M. /25.Cink Vl./ - Matějíček M.,Matějíček P.,Matějíček J,Klíma/89. Komárek/ - Tlačbaba /70.Boháček/, Musil.






zpět na seznam aktualit