Aktuality

16.08. 2014 1.FC Jemnicko - SAPELI POLNÁ 3 - 2 / 0-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli na utkání ve zcela zdecimované sestavě, k čtveřici  chybějících hráčů /Tržilovi, Vackovi, Zamazalovi a Šebestovi/ přibyl v pátek Szabó a v sobotu v poledne Tlačbaba. Přesto byl úvod utkání skvělý. První branku vypracoval pro Davida Padrnose krásnou přihrávkou Filip Dvořáček, David potom svůj únik s přehledem zakončil 0-1. Druhý gól vsítil po chybě stopera Lukáš Slezák, je třeba říct, že při něm pozorně sledoval dráhu míče a prokázal velkou fotbalovou předvídavost. 



A to by bylo z kladů asi vše. Sapeláci přestali hrát, uspokojili se a jen s velkým štěstím odcházeli do kabin s dvougólovým náskokem. Druhá půle navázala na závěr půle první. Domácí postupně stupňovali tlak, jemnická záloha zcela převyšovala tu sapeláckou a postopem času domácí po našich hrubých chybách vyrovnali.Našim hráčům se vůbec nedařilo, nedá se říct, že by nechtěli, prostě to nešlo a navíc si nevěděli se svým sopeřem rady po taktické stránce. Trenéři toho moc dělat nemohli / na laviče měli pouze jednoho náhradníka a potom už jen sami sebe/, ale i tak nebyl způsob vedení utkání ideální. A když se má vypít kalich hořkosti až do dna, tak je na to nejlepší 90. minuta. Absolutně nezvládnutá standartní situace přinesla třetí gól domácích a prohru 2-3.



O tom, že byl soupeř lepší netřeba hovořit. Vyhrál zaslouženě. Sudí zvládli utkání v těžkém prostředí velmi dobře. Kdo utkání nezvládl jsme byli my. Vedli jsme 0 - 2 po půli a neuměli jsme se zatáhnout do bloku a zodpovědně bránit, neuměli jsme vyřešit tři čtyři brejkové situace přesnou přihrávkou / zvláště pak dvakrát za stavu 1-2/, nedokázali jsme uhlídat standartku v devadesáté minutě /úplně jsme se na ní vyflákli/.O tom, že jsme v záloze ani nepodrželi míč nebudu ani mluvit. Nemusí se vždy herně dařit, ale nesmí se takticky vyhořet! Je to škoda, bod z Jemnice by se počítal a byli jsme od něj asi 30 sekund.



Z hráčů těžko někoho pochválit, nikdo nezahrál dle svých možností. Snad jen oba stopeři zahráli se ctí, ale zase jsme dostali dva góly hlavou, což by se jim nemělo stávat.Nejlepším mužem na hřišti byl náš bývalý hráč Luboš Morkus.



No nic, máme za sebou dvě utkání venku a těšíme se na domácí trávník. Snad dáme tým aspoň trochu do kupy a v neděli se zadaří....Nebude to jednoduché, hrajeme s Bíteší a ta dala Humpolci potupnou pětku....



góly:6. Padrnos, 14.Slezák - 59.Frechka,76. a 89.J. Kříž



sudí: Beneš, žk: 5-2, 220 diváků.



Sestava: Koubek - Takács, Reiterman,Rychtecký,Lokvenc - Slezák,Barák,Brnický, Fišer /88.Černý/,Dvořáček - Padrnos.






zpět na seznam aktualit