Aktuality

10.08. 2014 FK HUMPOLEC - SAPELI POLNÁ 1 - 1 / 0-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Humpolce na hřiště favorita soutěže s pokorou a s cílem předvést co nejlepší výkon, který měl eventuelně vést k nějakému bodovému zisku. Můžeme s radostí říci, že vše do puntíku splnili. Zodpovědnou hrou dokázali eliminovat útočnou snahu domácích a navíc vyráželi k rychlým brejkům, se kterými měli humpolečtí velké potíže. Při jednom z nich, v 29. minutě unikl z poloviny hřiště David  Padrnos, udělal kličku brankáři a dobíhající obránce ho zezadu srazil. Následovala sice penalta, ale pro provinivšího se hráče pouze žlutá karta /pravidla však hovoří jinak...../. Penaltu s přehledem proměnil Petr Barák. Domácí tým byl potom rozhozený a Sapeláci celkem v pohodě dohráli první půli.



Ve druhém poločase domácí přitlačili a Sapeláci se měli co ohánět. Obrana včetně výtečného Petra Koubka pracovala spolehlivě, bohužel v 62. minutě "přehlédl" hlavní sudí faul na  Petra Baráka /ztažení na zem/ v našem brankovém území, domácí Prokop získal míč, sklepl pod sebe Tomovičovi a bylo srovnáno. Oba týmy mohly v závěru utkání rozhodnout. Domácí hráč ve vyložené šanci překopl branku a střela našeho Lukáše Slezáka šla asi metr vedle Křížovy branky.



Utkání tak skončilo zřejmě zaslouženě 1 - 1 a náš tým zaslouží velkou pochvalu za přístup a zodpovědný a kvalitní výkon. Nezodpovězenou otázkou zůstane, jak by se zápas vyvíjel pokud by byl v 29. minutě oprávněně vyloučen domácí hráč a kdyby domácí nedocílili vyrovnání neregulérním gólem. Každopádně bod z Humpolce je velmi cenný a výkon našeho týmu je určitým dobrým příslibem do dalších zápasů. Škoda jen zranění Petra Tržila, které bude zřejmě dlouhodobého rázu.



Nejlepší hráči: Petr Koubek, Tomáš Reiterman.



Sudí: Sláma,mgr. Beneš, Tomášek, žk: 2-1, bez vyloučených, 160 diváků.



Sestava: Koubek - Takács /70.Šebesta/,Tržil /67. Rychtecký/,Reiterman, Zamazal - Tlačbaba, Barák, Fišer /66. Szabó/,Brnický, Slezák - Padrnos.


Zde si můžete prohlédnout foto z utkání





zpět na seznam aktualit