Aktuality

08.08. 2014 VÍKENDOVÝ PROGRAM NAŠICH TÝMŮ - ZAČÍNAJÍ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE

ikona1.jpg

O tomto víkendu po krátké letní přestávce znovu začínají mistrovské soutěže. Zvláště krajský přebor mužů bude velmi náročný, bude se zužovat počet účastníků z 16 na 14, což znamená minimálně tři sestupující, navíc je v divizi již 8 týmů z Vysočiny a může se stát ledacos a tak klidně může sestupovat z kraje i čtveřice týmů. Sapeláci i při velmi improvizovaných sestavách zvládli solidně přípravná utkání /Nová Ves 3-1,Třešť 2-2, Přibyslav 3-1,Měřín 4-1/, naši soupeři nás bohužel až tak moc neprověřili. Krajský přebor bude zdaleka o něčem jiném, musíme do něj jít od prvního kola s pokorou, zodpovědností a poctivostí výkonu každého hráče i celého týmu.Kádr je poměrně úzký, na konci minulé sezńy skončila ikona klubu Milan Špendlíček a jeho kamarády čeká velký úkol - nahradit ho....Skončil i další velikán našeho týmu - gólman Pavel Krpálek. Podařilo se doplnit tým dvěma hotovými hráči - Zbyňkem Tlačbabou a Petrem Takácsem ze Slavoje Polná, bohužel se nepodařil dořešit příchod Vojty Koukala ze Sokola Bohdalov. Vzhledem k plánované operaci u Kuby Szaboa a zahraniční stáže Honzy Vacka v Londýně vedení klubu ještě usiluje o příchodu dvou hráčů, rozhodnout by se mělo v jednom případě během příštího týdne, v případě druhém během měsíce.Uvidíme. Každopádně náš tým má svoji sílu, umístění v posledních - dá se říci hodně letech o tom hovoří jasně. Snad se nám vyhnou zranění a budeme mít i to pověstné štěstíčko, kterému musíme jít naproti. Los začátku soutěže k nám nebyl vůbec příznivý, v neděli zajíždíme na hřiště hlavního favorita soutěže - FK Humpolec, příští sobotu potom do velmi ambiciózní a bouřlivé Jemnice. Věříme našemu týmu a budeme si přát, abychom nějaký bodík dovezli.Tým vede i nadále trojice trenérů Jan Chramosta, Petr Dvořáček a Petr Klíma.



Náš "B" tým prochází "zkušebním" obdobím stabilizace. Základní osu cca devíti hráčů, bude doplňovat dalších šest mladších hráčů a desítka starších - hráčů staré gardy. Je to jediný způsob, jak udržet "B" tým v činnosti, bude to náročné, ale za předpokladu dobré organizace, vstřícnosti a kolegiality hráčů by to mohlo fungovat. Pro podzimní část bude "béčko" koučovat předseda klubu Jiří Babínek spolu s Josefem Boháčkem a Martinem Matějíčkem.



První zkouška čeká naše borce v neděli doma s kvalitními Hodicemi, což znamená opět vzájemné střetnutí tří našich bratrů Matějíčkových proti čtyřem, možná pěti bratrům Biskupovým. Na to, kdo bude úspěšnější se můžete přijít podívat v neděli od 10.30 na našem stadioně ve Stáji.



Přejme si, aby se našim týmům i v novém fotbalovém ročníku 2014/2015 opět dařilo a držme jim palce.



 






zpět na seznam aktualit